Košarka

Primorska i Cibona bez publike iz straha od korona virusa!

Autor mondo.rs

"Nema mjesta panici" kažu svi, ali opet...

Izvor: Guliver/Getty Images/superoke

Uprkos svim upozorenjima nadležnihda nema potrebeda se paniči zbog korona virusa, Balkanci rade upravo šta? Pogodili ste, paniče.

Naime, utakmica 20. kola ABA lige između Primorske iz Kopra i Cibone igraće se pred praznim tribinama iz straha od zaraze.

Ova odluka je donijeta poslije komunikacije između dva kluba i uprave lige.

Prvi slučajevi zaraze ovim virusom pojavili su se u regionu, uprava ABA lige je poslušala nadležne iz ministarstva zemalja učesnica šta sve treba da se preduzme povodom ove situacije.

ABA je pozvala sve svoje učesnike i navijače u halama da se strogo pridržavaju uputstava koje je izdala Svjetska zdravstvena organizacija, ali i druge društvene službe, a u cilju zaštite i zaustavljanja širenja epidemije korona virusa.

"Visok nivo svijesti, komunikacija i koordinisani rad su od ključne važnosti u ovom trenutku", navodi se u saopštenju ABA.

Rukovodstvo lige naglasilo je da će nastaviti da prati situaciju i da će u dogovoru sa klubovima preduzimati sve potrebne mjere.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.