može mu se

Flojd hoće da mu striptizeta rodi dijete: Zabavlja se s "prvom djevojkom" iz njegovog kluba, sad hoće ozbiljnije

Autor Dragan Šutvić

Legendarni bokser živi život po svojim pravilima

Izvor: Instagram/thereal.annamonroe

Najbolji bokser svoje generacijeFlojd Mejveder zabavlja se sa "glavnom" striptizetom iz njegovog noćnog kluba, a sada želi da mu ona rodi dete.

Najbolji bokser 21. vijeka je u vezi sa Britankom Anom Monro, koju je upoznao u svom klubu u Las Vegasu. Par je navodno ozvaničio vezu, tako što su za Novu godinu porodici i prijateljima rekli da su u vezi.

Možda će vas zanimati

Engleski tabloidi navode da se njih dvoje povremeno zabavljaju i rastaju.

"Kako Flojd odluči. On sada želi još jedno dijete i hoće da Ana bude majka. Za Novu godinu su kontaktirali Aninu porodicu u Engleskoj i rekli im o njihovoj vezi", piše San svjedočenje neimenovanog prijatelja para.

Ana se rodila u SAD, ali se veoma rano preselila u Englesku, gdje su njeni roditelji radili. Sa 22 godine se vratila u Ameriku, a onda se prijavila na audiciju u Flojdov klub "Kolekcija djevojaka", gde je odbijena, ali je u hodniku prošla pored Flojda.

"Sljedećeg dana su je zvali iz kluba i pitali je da li može da se vrati. Tamo je bio Flojd lično, čekao je za večerom pod svijećama i rekao joj je da je dobila poslao i da je sada vodeća djevojka", priča izvor.

Ana je poslije toga objavljivala razne fotografije sa Mejvederom sa raznih putovanja. Par je često postavljao fotografije sa istih destinacija u isto vrijeme na svoje Instagram profile: Pariz, Abu Dabi, Island, Santorini, Amsterdam…

Flojd se zvanično penzionisao 2017. godine, a od tada je učestvovao u jednoj egzibiciji, a sada se sprema i za drugu, protiv popularnog Jutjubera.

Mada, realniji ljubitelji boksa bi rekli i da je borba sa Konorom Mekgregorom takođe bila egzibicija, ali se ipak vodi kao zvanična.

(MONDO)

Tagovi