NE ODUSTAJE!

OPA! Federerov potez o kojem će misliti i Novak!

Autor 000

Švajcarac je poslao jasnu poruku, za njega su godine samo BROJ!

Izvor: Profimedia

Svi se već godinama u teniskom svijetu pitaju kada će Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer dozvoliti novoj generaciji tenisera da zauzmu teniski vrh i pošalju "veliku trojku" u istoriju.

Imajući u vidu da Novak uveliko vlada teniskim svetom u 34. godini i da je Nadal još uvijek moćan teniser, to se neće skoro dogoditi, ali sada znamo da ni Rodžer Federer još ne planira odlazak u penziju.

 Iako će Švajcarac za tačno četiri meseca proslaviti 40. rođendan, gledaćemo ga na terenima i u budućnosti!

Federer je potvrdio da će 2022. godine učestvovati na ATP turniru u Haleu u Njemačkoj, jednom od njegovih omiljenih turnira u karijeri!

Osvajač 20 grend slemova bi trebalo da ovog ljeta učestvuje u Haleu u sklopu priprema za Vimbldon, a poslije dogovora sa Nijemcima za učešće na tom turniru i 2022. godine, jasno je da legendarni teniser neće ovog ljeta posljednji put učestvovati na grend slem turniru u Londonu.

Ipak, jasno je da ćemo Federera sve rjeđe gledati na terenu. Poslije Australijan opena prošle godine, nastupio je još samo u Dohi početkom marta, zbog problema sa povredom koljena, ali popularni "Fedeks" još uvijek ne vidi kraj karijere.

Želja mu je da makar još jednom podigne neki grend slem trofej!

(MONDO)