• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Propast PSŽ-a za samo jedno ljeto?! Najveće zvijezde neće da produže ugovore?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Tri različita izvještaja govore o problemima u Parizu

 nejmar i mbape napuštaju psž Izvor: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Poslije prošlogodišnjeg finala Lige šampiona delovalo je da je Pari Sen Žermen konačno prestao da bude "instant" klub i da je postao "pravi". Izgubio je tim od Bajerna, ali su Nejmar, Kilijan Mbape i društvo obećali da će probati opet, a svi su mislili da su konačno postali tim.

Pola godine kasnije, razni izvještaji iz Pariza nagovještavaju da je umjesto toga izvjestan potpuni lom na kraju sezone. Navodno bi "sveci" istog ljeta mogli da ostanu bez Nejmara i Mbapea!

Krenimo redom. Telegraf je objavio da u PSŽ-u sada postoji "istinska zabrinutost" zbog Mbapea i ocjenjuje da su šanse da ostane na Parku prinčeva 50:50.

On i dalje nije potpisao produženje ugovora iako ga sportski direktor Leonardo već godinu dana ubjeđuje u to. Navodno su tri puta pregovarali sa njim, ponuđena mu je plata od 25 miliona godišnje, ali je Francuz i to odbio.

On vjeruje da je sada pravo vrijeme da napravi korak naprijed. Kadena ser javlja da 22-godišnjak želi u Real Madrid. Tu bi nastala drama jer kraljevski klub hoće i Erlinga Holanda! Navodno, klub ne bi da bira, a ako bi želio da dovede obojicu odjednom… Zavrti se ljudima u glavi od cifre.

E sad, Nejmar. Mbapeov eventualni odlazak utiče i na Brazilca, koji je procijenio da bi mu bolje bilo u Barsi sa Lionelom Mesijem, nego u PSŽ-u bez Francuza. Brazilac takođe ima još godinu dana ugovora, ali hoće Ligu šampiona.

Mundo deportivo piše da svlačionica Barse "sanja o Nejmaru" i vjeruje da bi on bio pravo pojačanje na putu ka evropskoj kruni.

Obojici ugovor ističe sljedeće godine, a klub ih sigurno neće držati da bi otišli bez obeštećenja i vjerovatno bi probali da zarade na obojici.

Moguće je, dakle, da će sadašnji saigrači u PSŽ-u sljedeće sezone biti ljuti rivali u Španiji.

Da, zaista nas čeka uzbudljivo ljeto...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC