Legenda

Hit! Đokovićev fan oduševio - Novak me je pretvorio u Srbina! Nole odgovorio - usvojio sam vas

Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković slobodno vrijeme između dva meča na Vimbldonu iskoristio je da se posveti fanovima

Izvor: Profimedia

Svjetski broj jedan zahuktao se i krenuo u pohod za šestu titulu na Vimbldonu, a usput kao i uvek stiže da odvoji vrijeme za sve one koji sa tribina glasno pozdravljaju svaki njegov potez.

Dok se Novak Đoković priprema za drugo kolo i opasnog Kevina Andersona, zabavljao se na Tviteru i odgovarao da objave vjernih fanova, a jedan je posebno oduševio Noletove obožavaoce.

Jedan od fanova napisao je hit poruku: "Ponekad zaboravim da nisam Srbin, mislim da me je Novak Đoković pretvorio u Srbina"!

Đoković je imao još fenomenalniji odogovor:

"Imaju tendenciju da kažu da su moji navijači uglavnom Srbi, zar ne? Pobrinuo sam se da vas sve usvojim u svojoj porodici. Neće pogriješiti ako to kažu", napisao je Novak i oduševio fanove najpre zato što im se obratio, a nema sumnje da im se i odgovor dopao.

Novak se takođe na Tviteru "dopisivao" i sa čuvenom Džuli koja je jedna od najvjernijih fanova, koja ne može da prisustvuje mečevima zbog zdravstvenih problema, a prvi reket svijeta poručio joj je da mu nedostaje.

"Fali tvoja crvena glava, budi jaka Džuli, želim ti brz oporavak", napisao je Đoković, a oduševljena dama imala je spreman odgovor.

"Nastavi da pobjeđuješ iz meča u meč, i ja ću se skroz oporaviti, a onda se vidimo sljedeće nedjelje, dogovororeno?", upitala je Džuli,a Novak odgovorio sa "Dogovoreno"!

Jasno je zašto ga toliko vole...

(MONDO)