Dame ga obožavaju!

Nauljeni ljepotan iz Tonge napravio haos na otvaranju Olimpijskih igara: Već treći put ovo radi i uvijek mu upali! FOTO

Autor Bojan Jakovljević

Prije pet godina se pojavio na otvaranju u Riju, potom dvije godine kasnije i na zimskim OI, a sada je ponovo privukao pažnjui!

Izvor: RTS/Screenshot

Pita Taufatofua je sada već postao poznat po svojim nastupima na otvaranjima olimpijskih igara! Ovog momka iz Tonge prvi put smo vidjeli 2016. godine u Riju, a tada je nosio zastavu svoje zemlje na otvaranju OI.

Privukao je pažnju svojom pojavom, pošto se tada pojavio prilično oskudno odjeven! Bio je bez majice, u tradicionalnoj suknji kakvu nose plemena sa Tonge, a tijelo mu je bilo potpuno namazano uljem! 

Zablistao je na otvaranju u Riju a tu se takmičio u tekvondou. A onda se u istom izdanju pojavio na otvaranju Zimskih Olimpijskih igara 2018. godinje gdje je bio dio takmičenja u kros-kantriju. 

A sada je opet to uradio! Pojavio se bez majice, nauljen i ponovo privukao pažnju, prije svega ženske publike! 

On je rođen na Tongi, ali je poslije jedne oluje izgubio i malu kuću u kojoj je njegova porodica živjela. To ga je kasnije u životu navelo da radi sa humanitarnim organizacijama koje se bave beskućnicima, kao i da bude uključen u rad organizacija koje se bave globalnim zagrijavanjem.