Ljepotice

Srpske bliznakinje su najljepše, ali igraju za drugu zemlju! Napravile čudo, a razlikuje ih samo dres (FOTO)

Autor Nebojša Šatara

Odbojkašice Rebeka i Aleksandra Lazić važe za najljepše djevojke na Evropskom prvenstvu, a porijeklom su iz Srbije iako igraju za Švedsku.

Izvor: Instagram/rebeckalzic/printscreen

Njihova ekipa je u četvrtfinalu, iako je bilo neočekivano da će eliminisati Bugarsku, a lijepe Rebeka i Aleksandra glavni su "krivci" što su odbojkašice Švedske plasirale u borbu za polufinale.

Sestre Lazić su bliznakinje rođene 1994. godine u Švedskoj, a njihovi roditelji su porijeklom iz Srbije. Ipak kako su rođene u inostranstvu, gdje su i napravile prve odbojkaške korake tako su odlučile da nastupaju za tu selekciju.

Obje igraju poziciju primača, a u ekipi ih često razlikuju samo po broju dresa, Aleksandrin je broj 11, dok je za Rebeku rezervisana devetka.

Pogledajte kako izgledaju sestre bliznakinje koje su očarale na Evropskom prvenstvu.

Plasman u četvrtfinale ipak Švedskoj je donijela Aleksandra koja je osvojila pobjednički poen.

"Ponosna sam na sve. O ovom sam sanjala otkad sam počela da se bavim odbojkom. Bila sam mirna u posljednjem poenu. Pomislila sam - za ovo treniraš! Izabela Hak je pokušala da poentira, ali je bila izblokirana. U tom prenutku sam rekla sebi, sad moraš da osvojiš poen. Još sanjam", otkrila je Aleksandra Lazić nakon utakmice sa Bugarskom

Ona nastupa za poljsku "Žešovu", dok sestra Rebeka igra u franuskom "Roševilu".

(MONDO)

Tagovi