Ostali sportovi

Novaka zbog ovoga svi napadali, a sada ga šampionka podržala: Stala uz Đokovića i zagrmjela - Nema šanse da to pomaže!

Autor Nemanja Majstorović

Kada je Novak pričao o ovome svi su ga napadali...

Izvor: Profimedia

Kada se igrao Australijan open ove sezone osim tenisa velika tema bio je strog karantin na koji su bili primorani teniseri i teniserke. Tada su se mnogi bunili, a sada je na sve to podsjetila Viktorija Azarenka.

Novak Đoković je isticao da je karantin prestrog i da nije prilagođen teniserima, ali je zbog toga bi žestoko napadnut. Sada je glavna tema to što nevakcinisani teniseri i teniserke neće moći da nastupe na Australijan openu, a sada je Bjeloruskinja istakla koliko je bijesna zbog svega što je na prethodnom Australijan openu proživjela.

"Karantin je pomogao? To iskustvo mi svakako nije pomoglo ni u čemu. Nema nikakve šanse da mi je karantin pomogao, zapravo je bio jako štetan. Nema drugog načina da se to kaže", rekla je ona. 

Dvostruka osvajačica prvog grend slema u sezoni je istakla da joj je mentalno karantin kroz koji je prošla bio jako štetan i težak. 

"Bilo je teško mentalno, na kraju krajeva i fizički mi je škodilo. Nikada mi se nije desilo da sam na dvije nedelje prestala sa svim aktivnostima, tako da mi niišta nije pomoglo", rekla je Azarenka.