• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak će igrati za reprezentaciju - Srbija ide po trofej u Dejvis: Srpski teniser otkrio plan najboljeg na svijetu!

Dejvis kup se ove godine igra od 25. novembra do 5. decembra, a Đoković želi trofej.

 novak đoković će igrati Dejvis kup Izvor: MN PRESS

Već nekoliko nedjelja traju glasine o tome da li će se Novak Đoković vraćati na teren do kraja godine, a izgleda da smo sada dobili i definitivan odgovor na to pitanje! Iako je postojala teorija da neće, što je Đokovićev tim demantovao, najbolji srpski sportista će igrati za reprezentaciju!

Po riječima Filipa Krajinovića, Novak će biti deo Dejvis kup tima Srbije, koja će predvođena prvim reketom planete pokušati da po drugi put u istoriji osvoji ''salataru''.

U razgovoru za Blic, Krajinović je otkrio da postoji dogovor da Srbija u najjačem sastavu napadne trofej u Dejvis kupu i ponovi uspjeh iz 2010. godine!

''Želio bih da tri turnira koje ću igrati iskoristim da što više dignem formu pred Dejvis kup na koji ćemo mi putovati u najjačem sastavu jer želimo da probamo da osvojimo 'salataru' baš kao i 2010. Hoću da budem u najboljoj formi pred taj turnir, najpre u Insbruku, a onda i u Madridu u polufinalu i finalu. Putujemo na čelu sa Novakom, i sigurno je da ne idemo tamo da gubimo. Dogovorili smo se da igramo svi i da probamo da osvojimo pehar'', rekao je Filip Krajinović!

Reprezentativci Srbije će, čim se ukaže prilika, u Beogradu odraditi mini-pripreme kako bi u dobrom raspoloženju i uz izgrađen timski duh dočekali grupnu fazu Dejvis kupa u Insbruku.

''Mi ćemo odraditi mini pripreme u Beogradu pred put u Austriju. Četiri-pet dana ćemo trenirati i biti zajedno što je dobro jer ćemo tako jačati timski duh, a i poznato je već da smo mi dobri drugovi i da volimo da budemo zajedno. Nisam siguran kada će te mini pripreme početi jer zavisi ko će šta igrati do kraja godine i kada ćemo konačno svi biti u Srbiji'', otkrio je srpski teniser.

Podsjećamo, Dejvis kup igra se između 25. novembra i 5. decembra po neobičnom sistemu, prvo grupna faza u tri države, a onda i završnica u Madridu. Srbiji će protivnici u Austriji biti domaćin i Nemačka, koje će nastupiti bez Tima i Zvereva, najboljih tenisera koje imaju.

Na spisku selektora Troickog su Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Nikola Milojević, Danilo Petrović, Peđa Krstin, Miljan Zekić i najbolji teniser Srbije u dublu Nikola Ćaćić, a spisak će biti skraćen na pet imena koja će učestovati u Dejvis kupu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC