PROBLEM

Bivši napadač Zvezde kažnjen jer nije pristao na ucjenu! Trener postavio zahtjev, Srbin odbio i sada za to skupo plaća!

Autor Haris Krhalić

Nekadašnji fudbaler crveno-bijelih Đorđe Despotović nije pristao na ucjene trenera Sluckog...

Izvor: MN PRESS, Youtube/Футбольный Биги

Jedan od najboljih igrača Rubina je bez sumnje Đorđe Despotović. Zahvaljujući njegovim partijama je ekipa igrala odlično.

Ove sezone su nekadašnjeg napadača Crvene zvezde mučile povrede i taman što se vratio u tim dogodilo se nešto neočekivano. Prebačen je u B tim. Ispostavilo se da je do svega toga došlo jer nije pristao na ucjenu.

Srpski centarfor je na društvenim mrežama napisao poruku koja je privukla veliku pažnju ruskih medija. Ubrzo je otkriveno šta je do toga dovelo.

"Hvala vam za sve", napisao je Despotović i tako jasno stavio do znanja da hoće da napusti klub.

A, nedugo zatim je ruski portal "Šampionat" otkrio da je trener Rubina Leonid Slucki zahtjevao od Đorđa da potpiše za njegovog agenta Kristijana Emila. On na to nije pristao.

"Despotoviću je rečeno da bi Emil lako mogao da mu pronađe drugu opciju i da je bolje da potpiše za njega. Despotović je to odbio i uslijedio je premeštaj u rezervni sastav", navodi ovaj portal.

Rubin je za to vrijeme potvrdio dovođenje napadača Vitalija Lisakoviča, ali se navodi da je on viđen kao zamjena za Ivana Ignjatijeva koji je na izlaznim vratima. Vidjećemo kako će se sve završiti na kraju i na čiju stranu će klub stati.

Despotović je ove sezone odigrao samo 10 mečeva, zbog problema sa povredom, upisao je gol i asisenciju. Prošle sezone je na 26 utakmica dao 14 golova, uz četiri asistencije.