Teško njemu!

Pogledajte reakciju Italijana kada je saznao da igra protiv Novaka: Cijela sala uzdahnula zbog žrijeba Dubaija (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Mladi teniser istakao da nije imao sreće na žrijebu, što je stvarno istina. Ali, dobio je aplauz!

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je saznao ime svog prvog protivnika u 2022. godini i kompletan žrijeb za turnir u Dubaiju, a mladi italijanski teniser Lorenco Museti (19) najveća je žrtva izvlačenja parova. Trenutno 57. igrač planete dobio je pozivnicu za turnir, pojavio se i na žrijebu, a tamo ga je sačekalo neprijatno iznenađenje.

Već u prvoj rundi igraće protiv najboljeg tenisera svijeta, čovjeka željnog da svima pokaže kakva mu je nepravda učinjena kada nije mogao da brani titulu u Melburnu.

Museti bi mogao da bude kolateralna šteta na putu ka Đokovićevoj šestoj tituli u Dubaiju, a njegova reakcija postala je hit na internetu. Kamere su snimile kako je Italijan reagovao nakon što je odlučeno da baš on u prvom kolu ide na najboljeg na svijetu.

"Ja nisam imao sreće", rekao je mladi Italijan, kojem je Novak Đoković pomogao u toku prošle sezone. Nakon što ga je pobijedio na Rolan Garosu, Đoković je organizovao Musetiju prevoz avionom u Italiju gdje je imao obaveze u školi, a zatim i na Vimbldon, treći grend slem sezone.

Naravno, iako zna da mu neće biti lako, Museti je bio nasmijan kada je vidio protiv koga treba da igra.

Pogledajte njegovu reakciju: