PROBLEM

Nadala zbog nje mogu da izbace sa Vimbldona! Ova fotka skupo može da košta Rafu - oglasila se i Njemica!

Autor Bojan Jakovljević

Rafael Nadal bi mogao da bude izbačen sa Vimbldona jer je Tamara Korpač potvrdila da ima koronu.

Izvor: Printscreen/Instagram/Tamara Korpatsch/Profimedia

Rafael Nadal mogao bi da bude izbačen sa Vimbldona! Njemačka teniserka Tamara Korpač se slikala sa njim, da bi nekoliko dana poslije toga potvrdila da ima koronu i da se zbog toga povlači sa drugog turnira.

S obzirom na to da su Marin Čilić i Mateo Beretini među najpoznatijim teniserima koji su zbog pozitivnog testa na kovid morali da odustanu od turnira, mnogi su počeli da se pitaju da li ista sudbina čeka i Rafu.

"Nažalost, loše vijesti. Morala sam da se povučem sa turnira u Kontreksvilu, jer sam dobila pozitivan test na koronu. Imam simptome, visoku temperaturu, bol u grlu, glavobolje kao nikada prije. Ostaću kod kuće u karantinu narednih nekoliko dana. Nadam se da ću ubrzo da se oporavim i vratim na teren. Obavještavaću vas", napisala je Tamara.

Sada se ljubitelje tenisa zanima šta će biti sa Nadalom i ostalim igračima sa kojima je ona bila u kontaktu tokom turnira u Londonu.

Inače, ona je u centar pažnje dospela prije nekoliko dana kada je javno napala svoju dubl partnerku Harmoni Tan zbog toga što je otkazala meč u igri parova na grend slemu u Londonu. Harmoni je dan pred taj meč šokirala Serenu Vilijams i to je bio razlog otkaza, ali njemačka predstavnica nije imala razumijevanje za promjenu odluke.