Užas!

Otrovali nam svu djecu, a prešli smo 10.000 kilometara! Dramatična poruka Dragutina Topića - Popi**io sam!

Autor Bojan Jakovljević

Strašna situacija za srpske atletičare na drugom kraju svijeta...

12. 3. 1971. Dragutin Topić
Izvor: MN PRESS

Veliki skandal dogodio se na Svjetskom prvenstvu za starije juniore i juniorske! Dragutin Topić, legendarni srpski atletičar, tvrdi da su neki članovi srpske delegacije - a među njima i takmičara - otrovani hranom na drugom kraju svijeta. U objavi na svom fejsbuk profilu, nekadašnji skakač uvis objasnio je sa kakvim se problemima susreće srpska delegacija u Kolumbiji.

Između ostalih, među onima koji su otrovani hranom je i Teodora Boberić koja se takmiči u skoku udalj i troskoku, a koja je i pored mučnina i bolova u stomaku željela da se takmiči. to ipak neće biti moguće, a situacija je izazvala reakciju nekadašnjeg atletskog šampiona.

On je čak i opsovao u objavi koju je podijelio sa prijateljima na ovoj društvenoj mreži!

"Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu djecu. Besana noć je iza nas... Popi**dio sam (izvinjavam se na rječniku ali to je deskripcija svih mojih trenutnih osjećanja), i ne znam šta bih Vam više rekao! Teodora se borila, ali povraćanje i bolovi u stomaku su je učinili bespomoćnom. Glavu gore mala, volim te kao ćerku, i poštujem te do neba", napisao je Topić.

Podsjećamo, na Svjetskom prvenstvu za starije juniore i juniorke takmiči se i Dragutinova ćerka Angelina, jedna od najtalentovanijih atletičarki svijeta. Ona je već seniorska rekorderka Srbije u skoku uvis, iako ima samo 18 godina. Srbija već ima zlatnu medalju sa ovog takmičenja, pošto je Adriana Vilagoš bila najbolja u bacanju koplja.

Pogledajte njegovu objavu: