• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana okačila snimak - "Ukratko, ovo je prestup": Oglasila se odmah na Instagramu

Autor Haris Krhalić

Srpska atletičarka Ivana Vuleta okačila je snimak na kome je sporni trenutak iz finala Svjetskog prvenstva.

 Ivana Španović se oglasila na Instagramu Izvor: Arena Sport/Screenshot/Twitter/TnFtms/Screenshot

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta oglasila se na Instagramu nakon finala Svjetskog prvenstva u Judžinu u kome je zauzela sedmo mjesto u skoku udalj.

Njen najbolji (regularni) skok iznosio je 6,84 metara, međutim još u prvoj seriji Ivana je preskočila sedam metara. Bio je to skok koji bi joj sigurno doneo podijum, možda čak i srebrnu medalju, međutim ubrzo se oglasio kompjuter i potvrdio da je Srpkinja prestupila sa čim se pomirila... Sve dok nije vidjela snimak.

A, na njemu je mnogo toga čudno. Djeluje da su milimetri odlučivali i pitanje je da li bi Ivana Vuleta bio priznat skok da cijeli proces nije automatizovan, iako su i sudije nakon svega pogledale sporan snimak.

"Ukratko, ovo je prestup...", napisala je Ivana Vuleta na svom Instagramu i dodala:


"Ne znam koliko njih ovo treba da čuje ali... Jureći za rezultatima, toliko toga prođe van tvog radara. Ne prihvatam činjenicu da pognute glave treba da napuštaš zaletište, strepiš od mišljenja i komentara drugih, pritom zaboravljajući da je jedino važan bio napor, tvoj put i tvoja borba koje ti iznosiš na borilište, niko drugi. Neosporno, ja svoju dugu karijeru privodim kraju, prihvatajući sve dobre i loše dane (loših dana u godini ima ipak, mnogo više) i ovaj dan ne doživljavam kao neuspjeli jer nije, ali kao čovjeku, gorak utisak mi stvaraju teški razgovori sa djevojkama sa kojima skačem godinama, sve suze, neutješne riječi i zagrljaji koje krišom dijelimo jer ne smiješ da pokažeš da te to ipak slama".

"Jer nemaš prava na loš dan, nemaš prava da zastaneš, ne smiješ da ispadneš slabić. Ipak, pokušavam da ih ohrabrim da je sport mnogo više od medalja, makar i malo, svojim primjerom i koliko mogu. Neki dožive da osjete slast istih, neki nikada, ali je ulog kod svih isti - daju sve što imaju. Svoje vrijeme, svoje zdravlje, fizičko i mentalno, beskompromisnu žrtvu sljedeći svoje snove. Ovo je samo jos jedan od onih dana koji ce proći kao i svaki drugi", zaključila je srpska atletičarka.

Pogledajte njen skok koji je ocijenjen kao prestup!

Pogledajte

00:32
Prestup Ivane Vulete u finalu SP
Izvor: TV Arena sport
Izvor: TV Arena sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC