Ostali sportovi

MERIDIAN IMA DOKTORA ZA KLAĐENJE: Pogodio tiket vrijedan 27.542 KM

Autor Haris Krhalić

Svjetsko prvenstvo je vrijeme kada su svi sportski zaljubljenici prikovani za male ekrane, a veliki broj je onih koji pokušavaju profitirati na svom fudbalskom znanju

Izvor: Promo/Meridian

Jedan je takav igrač Meridiana koji je odigrao doktorski tiket sa parovima osmine finala i četvrtfinala i tako inkasirao malo više iznad 27,5 hiljada konvertibilnih maraka.

Na tiketu koji je odigrao ovaj igrač su se nalazila tri meča osmine finala i dva susreta četvrtfinala Svjetskog prvenstva. Na četiri utakmice je tipovan GG (oba tima daju gol) i to su bili okršaji Japan- Hrvatska, Portugal-Švajcarska, Holandija-Argentina i Engleska-Francuska, dok se za duel Brazil-Južna Koreja odlučio za igru 1&2+.

Osim duela Holandija-Argentina, svi ostali tipovi na kojima je odigran GG su bili pogođeni do 60. minute, dok je Brazil na poluvremenu imao komfornih 4:0 protiv Južne Koreje. Najviše strepnje je bilo na pomenutom okršaju „Oranja“ i „Gaučosa“ pošto je selekcija Louisa van Gaala postigla prvi gol u 83. minutu.

U tom trenutku, igrač Meridiana je bio na korak od velikog dobitka i za veliko slavlje bilo je potrebno da u subotu veče „dođe“ još jedan GG.

Za kraj je na tiketu preostao klasik Engleska-Francuska.

„Trikolori“ su već u 17. minutu poveli sa 1:0, da bi Engleska izjednačila iz penala u uvodnim minutama drugog dijela igre. To je automatski značilo ogromno veselje za ovog igrača koji je pokazao da je pravi doktor za klađenje.

Da je bio uvjeren u sve tipove koje je odigrao, najbolje pokazuje i ulog od 1077 KM!

Meridian je mjesto najvećih kvota na planeti i najraznovrsnije ponude za klađenje, a na ovom primjeru se najbolje vidi kako je igrač ove kladionice to iskoristio.

Ako i dalje nemate nalog u kladionici Meridian, ovo je idealna prilika da to promijenite i iskoristite sve pogodnosti koje se nude u vidu najvećih kvota na planeti i najraznovrsnije ponude.

NAJVEĆE KVOTE U SVEMIRU NA POLUFINALE SP

Utakmice polufinala Svjetskog prvenstva igraju se u utorak i srijedu, a kladionica Meridian, za ove mečeve, pripremila je najveće kvote u svemiru!

Mesijev san da osvoji "boginju" i dalje živi, a ukoliko vjerujete da će Argentina dobiti šansu da se u finalu bori za titulu šampiona svijeta, Meridian nudi vrhunsku kvotu 1.65.

Izabranici Zlatka Dalića su pokazali da su posjeduju sjajnu mentalnu snagu, da znaju da igraju na rezultat, a ukoliko smatrate da mogu ponoviti uspjeh od prije četiri godine, Meridian časti najvećom kvotom na planeti, čak 4.9

Francuska slovi za glavnog favorita takmičenja, ali i apsolutnog favorita protiv najugodnijeg iznenađenja Mundijala - Maroka. Iako su veliki favoriti, kvota na Francuze u Meridianu je sjajnih 1.65. Maroko, predvođen sjajnom generacijom na čelu sa Hakimom Zijehom, neće se zadovoljiti najvećim uspjehom u istoriji afričkog kluba, nego će jurišati na pobjedu. U Meridianu kvota na Maroko je nevjerovatnih 7.3.

Kompletnu ponudu za mečeve polufinala pogledajte na ovom linku.

Budite i vi doktori za klađenje, sastavite dobitni tiket i lanisrajte se među dobitnike!

Tagovi