LIJEPE RIJEČI!

POGLEDAJTE SRBINA I HRVATA, A BILI SU U RATU! Legenda o ljubavi Novaka i Gorana: Tako da bude i u Rusiji i Ukrajini!

Autor Bojan Jakovljević

Džon Mekinro je primijetio zanimljivu stvar poslije finala u kome je Novak Đoković osvojio Australijan open.

Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković je osvojio 22. grend slem u karijeri pošto je u finalu Australijan opena pobijedio Stefanosa Cicipasa (3:0), a nakon meča je prvo zaplakao u naručju porodice, pa je potom jecao kada su ga stigle emocije, da bi se u toku govora posebno obratio najbližima i treneru Goranu Ivaniševiću. Znao je Đoković da viče na Hrvata, više puta je to uradio i u Australiji, ali naravno sve to razumije "Zec" i njih dvojica imaju fenomenalan odnos.

To je primijetio i legendarni teniser Džon Mekinro koji je rekao da se dobro sjeća "dobrog i lošeg Gorana" iz igračkih dana, a da je nešto slično primijetio i kod Novaka Đokovića. Uz dodatak da je posebno srećan zbog toga što vidi da se tako sjajno slažu jedan Srbin i jedan Hrvat, a znamo šta se dešavalo prije tri decenije.

"Mislim da je Goran imao sve više sijedih kako je turnir proticao. Divno je to, prije nekoliko decenija dvije zemlje su bile u ratu, a sada su njih dvojica zajedno i nadamo se da će se tako rasplesti situacija sa Ukrajinom i Rusijom. Divno je vidjeti Gorana i Novaka zajedno, njih dvojica su sjajan tim", rekao je Džon Mekinro za televiziju "Eurosport", dok je uoči meča kazao da je i prije trofeja Novak Đoković za njega već najbolji svih vremena.

Konačno smo dočekali i lijepe riječi o Novaku Đokoviću, izgleda da je samo trebalo još jednom da podsjeti sve da je najveći teniser koji je ikada držao reket, baš kao što je to rekao Stefanos Cicipas.