SVE SPREMNO

SRPSKA OPEN RASPRODAT! Ostalo je još samo nekoliko karata za VIP lože

Autor Bojan Jakovljević

Spektakl u Banjaluci ispratiće pune tribine.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Karata za Srpska open više nema!

Odbrojavaju se sati do početka Srpska open turnira, a kako su organizatori saopštili "karte za ovaj jedinstveni spektakl u Banjaluci su rasprodate". Slobodnih mjesta za uživanje u vrunskom tenisu ostalo je jedino u nekoliko loža.

"U VIP ložama omogućeno je šest mjesta i karte se kupuju za cijelu ložu, bez mogućnosti kupovine pojedinačnih mjesta u jednoj loži. Ljubitelje 'bijelog sporta' koji se odluče na ovaj stepen uživanja sa VIP mjestima prati kompletan VIP hosiptality uključujući VIP zonu u kojoj će tokom cijelog dana biti obezbijeđeno odabrano osvježenje i hrana. Dodatno, VIP parking i poseban pristup samom događaju su obezbijeđeni radi maksimalnog komfora", saopštili su organizatori turnira.

Pogledajte kako izgleda nedavno otvoreni kompleks za predstojeći Srpska open...

Podsjetimo, brojne kontroverze ispratile su prodaju karata za turnir u Banjaluci, gdje su pojedinci putem sajtova za preprodaju pokušali da izvuku mnogo veći novac od dozvoljenog, zbog čega je morala da interveniše i policija.

Srpska open turnir biće održan od 16. do 23. aprila u okviru Nacionalnog teniskog centra u parku Mladen Stojanović, a danas od 13 časova biće održan žrijeb kvalifikacija.

U singlu učestvuje 28 igrača u glavnom žrijebu, a četvorica tenisera obezbijediće učešće kroz kvalifikacioni dio turnira, koji se održava 16. i 17. aprila.

U glavni žrijeb singla ulazi i 19 igrača na osnovu njihove pozicije na ATP listi, dok se u dubl konkurenciji takmiči 16 parova.

(MONDO)