IZNENAĐENJE

Teniski centar Novak seli na novu lokaciju? Klub ugašen, vraćen Beogradu!

Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković odlučio je da vrati Teniski centar gradu Beogradu od 1. juna.

Izvor: MN PRESS

Srpski teniser Novak Đoković će 1. juna vratiti svoj Teniski centar gradu Beogradu, a klub prestaje sa radom, prenosi "Sport Klub". Navodi se da su svi na Dorćolu manje-više već obaviješteni o Đokovićevoj namjeri i da će njihov radni odnos prestati prvim danom juna, s tim da će se jedino sa nekim sponzorisanim igračima zadržati saradnja.

Teniski centar Novak postoji oko 15 godina i na njemu je odigrano sedam ATP turnira i jedan WTA turnir, kao i veliki broj manjih takmičenja. Takođe, dobro je poznato da je to "glavna baza" najboljeg srpskog tenisera koji se uglavnom na Dorćolu sprema pred velike turnire, dok rado ugosti i brojne druge tenisere - i domaće i inostrane. Za sada nema informacija koji je razlog zbog kog Novak Đoković zatvara svoj Teniski centar, ali je vrlo moguće - mada nezvanično - da je "isplanirao selidbu na novu lokaciju" i da zato centar vraća gradu.

Vijest stiže neočekivano i to dok je Novak Đoković slavio plasman u četvrtfinale mastersa u Rimu, gdje ga je iznervirao britanski teniser Kameron Nori zbog ružnog ponašanja i namjernog gađanja lopticom u smeču. Očekuje se uskoro i zvanično saopštenje Đokovićevog tima o daljim koracima.

(MONDO)