• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković progovorio o skandaloznom potezu Britanca! Protivnik ga namjerno pogodio - evo šta Novak kaže o tome!

Autor Dragan Šutvić

Srpski teniser nije želio na terenu da priča o tome, sačekao je konferenciju i onda otkrio šta misli o situaciji sa sredine drugog seta.

 đoković nori namjerno gađanje lopticom izjava  Izvor: Profimedia

Novak Đoković je uspio da savlada Kamerona Norija (6:3, 6:4) u osmini finala mastersa u Rimu, a meč koji su počeli još u prijepodnevnim časovima obilježila su dva velika skandala Britanca. Nori je iskoristio situaciju sredinom drugog seta da smečuje pravo u Novaka Đokovića koji se udaljavao od mreže svjestan da je izgubio poen, a to nije nimalo kolegijalno.

Iako ima i onih koji opravdavaju ponašanje Norija - među njima je i "mrzitelj" Ben Rotenberg - jasno je da nije moralo tako da se završi. Novak je smirio strasti na terenu, nije želio da se incident nastavi, a tek je na konferenciji za medije govorio o postupku tenisera kojeg je do sada pobijedio u sva tri međusobna duela. 

"Gledao sam ponovljeni snimak kad me je pogodio. Periferno me je vidio, za mene je poen bio završen... Koristio je sve što smije, da uzme medicinski tajm aut, ali to nije fer-plej, tako se ne odnosi na terenu. Znam ga dosta dugo, on je dobar momak, ne razumijem ovo ponašanje, ali tako je kako je. On je unio vatru, ja sam samo odgovorio. Šta se desi na terenu, ostaje na terenu" komentarisao je situaciju Novak Đoković.

Srpski teniser je pobjedom nad Britancem stigao do četvrtfinala, što mu se u Rimu desilo 17. uzastopni put. I to je, na neki način, potvrda da u najboljem mogućem raspoloženju dočekuje Rolan Garos gdje će juriti 23. grend slem titulu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC