Ostali sportovi

Tragedija - smrt na Australijan openu!

Autor Dragan Šutvić

Porodica se oglasila i objavila užasnu vijest.

Izvor: Youtube/Daily Mail

Engleski novinar Majk Dikson (59) preminuo je u Melburnu prateći Australijan open.

"Skrhani smo bolom dok saopštavamo da je naš divni suprug i otac, Majk, kolabirao i preminuo dok je u Melburnu pratio Australijan open. On je 38 godina živio svoj san prateći sport širom svijeta. Bio je zaista sjajan čovjek i užasno će nam nedostajati. Lusi, Sem, Rubi i Džo", objavljeno je na njegovom profilu na društvenom mreži "Iks".

Majk Dikson pisao je za Dejli mejl, a njegova smrt šokirala je kolege. Oglasio se i izvještač Njujork Tajmsa, Ben Rotenberg.

"Majk je bio apsolutni dragulj, sjajan reporter i još bolji momak i bilo je sjajno biti sa njim u ovoj vrtešci. I najviše, znam koliko je volio svoju porodicu. Šokiran sam i užasnut ovim gubitkom i želim vam svima nekako da nađete mir usred ovog šoka", objavio je on.

"Sa velikom tugom saopštavano da je Majk Dikson preminuo sa 59 godina. Diko je bio sjajan teniski izvještač i nevjerovatan kolega - talentovan, pristojan i pun razumijevanja. Mnogo više od toga, bio sjajan tip. Bila je privilegija raditi sa njim i poznavati ga. Počivaj i miru, zbogom Gospodine Vimbldone", saopštila je redakcija Dejli mejla.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!