• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Popirin osvojio set, pa imitirao Đokovića! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Aleksej Popirin je poslije osvajanja seta protiv Novaka Đokovića imitirao srpskog tenisera.

 popirin imitirao đokovića  Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković perfektno je odigrao prvi set protiv Alekseja Popirina i činilo se da ide ka lakoj pobjedi i plasmanu u treće kolo Australijan opena, međutim umjesto toga - potpuni obrt. Đoković je potpuno nestao u drugom setu nakon prva tri gema, kada je značajno pogledao ka svom timu i pokazao da nešto nije u redu, a zatim je Popirin počeo da igra mnogo bolje i dobio je drugi set rezultatom 6:4.

U tom periodu igre Popirin je napravio čak dva brejka, jedan je Nole uspio da vrati, ali je odmah reagovao Australijanac i uzvratio ribrejkom kojim je i dobio drugi set. Zanimljivo je da je publika počela da slavi čim je Novak izgubio prvi servis, i servirao slabiji drugi, a nakon seta dobijenog lobom - Australijanac je imitirao Đokovića?!

Pokazao je prstom na uvo i tražio od publike da se probudi, što je tipično za Đokovića, posebno na grend slemovima gdje su njegovi protivnici znali da imaju bolju podršku publike. Pogledajte kako je to izgledalo:


Podsjetimo, Aleksej Popirin je uoči meča čak rekao da je Novak Đoković privilegovan na Australijan openu pošto je imao malo više vremena da se spremi za njihov susret: "Mislim da su teniseri podijeljeni 50-50 oko te odluke da turnir počne u nedjelju. Đoković je dobio jedan dan više, siguran sam da je tražio da igra u nedjelju. To je što je...", kazao je teniser ruskog porijekla, pa dodao:

"Divim mu se zbog svega što je uradio, vjerovatno je i najbolji svih vremena, ali ja imam samopouzdanja kada ulazim u meč i vjerujem u sebe, znam da mogu da dobijem meč čak iako je najbolji na svijetu. To je samo još jedan teniser sa druge strane mreže...", bile su riječi Alekseja Popirina koji je praktično i na terenu pokazao koliko je ozbiljan jer bez ikakvog respekta igra protiv Noleta.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC