• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Australijanac optužio Novaka da je privilegovan! "Siguran sam da im je to tražio"

Autor Dragan Šutvić

Aleksej Popirin bez ikakve potrebe napravio "frku" pred meč sa Novakom Đokovićem.

 popirin optužio đokovića da je privilegovan  Izvor: YouTube/Australian Open/Screenshot

Novak Đoković igraće protiv Alekseja Popirina u drugom kolu Australijan opena, ali tek u srijedu zbog novih pravila u Melburnu. Zbog problema sa rasporedom iz prethodnih sezona, odlučeno je da turnir počne ranije i traje dan duže, a to je spletom okolnosti uticalo da Đoković poslije pobjede nad Dinom Prižmićem odmara malo više od Alekseja Popirina. Australijski teniser ipak smatra da to nije slučajno...

"Mislim da su teniseri podijeljeni 50-50 oko te odluke da turnir počne u nedjelju. Đoković je dobio jedan dan više, siguran sam da je tražio da igra u nedjelju. To je što je...", kazao je Popirin koji je na ovaj način uputio pomalo "otrovnu" strelicu prema Đokoviću, kao da je istakao da je privilegovan u odnosu na ostale.

Da to nije slučajnost, možda govori i izjava Popirina o Đokoviću tokom preostalog dijela konferencije, kada je kao rijetko ko do sada samouvjereno pričao o tome da ima veliku šansu da ga pobijedi u Melburnu. 

"Divim mu se zbog svega što je uradio, vjerovatno je i najbolji svih vremena, ali ja imam samopouzdanja kada ulazim u meč i vjerujem u sebe, znam da mogu da dobijem meč čak iako je najbolji na svijetu. To je samo još jedan teniser sa druge strane mreže", poručio je mladi teniser iz Sidneja.

"Mislim da neće postojati jedan trenutak tokom meča da ja ne vjerujem da mogu da ga pobijedim. Najbolji je u istoriji našeg sporta, ali imam i ja opasno oružje u svojoj igri koje može da ga poremeti. Ulazim u meč sa puno samopouzdanja, a ako nije tako - nema ni poente da igramo", dodao je Popirin.

Interesantno je da su se Novak Đoković i Aleksej Popirin do sada sastali tek jedanput, što je bilo sada već davno 2019. godine u Tokiju. Tada je Australijanac bio još tinejdžer.

Podsjetimo, sa Novakove strane žrijeba "uklonjen" je i Endi Marej, dok su ispala još dva grend slem šampiona - Čilić i Vavrinka.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC