• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac o "spuštanju slušalice": Stalno me to pitate, rekao sam šta sam imao!

Autor Dragan Šutvić

Ben Šelton odgovorio na skorašnji intervju Novaka Đokovića o "spuštanju slušalice".

 ben šelton novak đoković spuštanje slušalice Izvor: YouTube/Australian Open/Screenshot

Novak Đoković je "spustio slušalicu" Benu Šeltonu na prošlogodišnjem US Openu zbog bahatog ponašanja mladog Amerikanca, dok je uoči Australijan opena - na kome mogu da se sretnu opet u osmini finala - Nole ponovo govorio na ovu temu. Objasnio je medijima da je bilo i "dešavanja prije meča" koja su uticala na to da Đoković poslije pobjede čak i ne čestita svom rivalu, a čini se da ratne sjekire nisu zakopane...

Pošto je Đokovićeva izjava, kao i uvijek, imala velikog odjeka u javnosti, nije iznenađenje da su novinari bili spremni da upitaju Šeltona za ovu situaciju nakon trijumfa na startu Australijan opena. Nakon što je trijumfovao protiv Roberta Bautiste-Ahuta (6:2, 7:6, 7:5), Šeltona je dočekalo pitanje o Đokoviću koje je pokušao da izbjegne.

"Nisam vidio šta je Đoković rekao!", rekao je prvo Šelton, ali je novinar bio spreman, tako da mu je pročitao čitavu Novakovu izjavu za francuski "L'Ekip", zbog čega je Amerikanac počeo da se češe, pa da glasnije uzdiše.


"Ne... Nemam šta da kažem na tu cijelu situaciju na US Openu, stalno me pitate posljednjih četiri-pet mjeseci. Mislim da sam rekao šta sam imao, volio bih da ostane na tome i idemo dalje. Sada smo na Australijan openu, nismo na US Openu, sada sam skroz fokusiran na to. Uživam na terenu i svi mogu da imaju mišljenje kakav sam i kako se ponašam, tako da nemam odgovor na tvoje pitanje!", kazao je uz kiseli osmijeh Ben Šelton.

Da bi se Đoković i Šelton susreli opet na turniru, potrebno je da srpski predstavnik pobijedi prvo Popirina, zatim vjerovatno Monfisa ili Ečeverija, dok je na putu Amerikanca domaći predstavnik O'Konel, pa onda vjerovatno Manarino, što je više nego realan scenario.


Podsjetimo, ovako je Đoković pričao o reakciji na Šeltonovu bahatost:

"Iskoristili ste riječ provokacija. Ja nisam provocirao. To je bila moja reakcija na provokaciju koja je došla sa druge strane. To je bila reakcija na ponašanje Bena Šeltona koji se nije lijepo ponašao na tom meču, kao ni prije samog meča. To je čitava priča. Kada god izgubim, ja zagrlim svog protivnika, čestitam njemu i njegovom timu. Ali, ako neko počne da se ponaša na nefer i nesportski način, ja reagujem!", objasnio je srpski teniser.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC