Ostali sportovi

Ljepotica sa Vimbldona bila sa glumcem-kanibalom: Kad sam ugledala to, pozlilo mi je

Zvezda svečane lože Vimbldona bodri svog dečka, poznatog američkog tenisera, a ne tako davno bila je sa ozloglašenim glumcem.

Izvor: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pejž Lorens, lijepa djevojka američkog tenisera Tomija Pola, često je bila u prvom planu TV prenosa meča na Vimbldonu. Njen partner igrao je u četvrtfinalu protiv Karlos Alkaraza, a britanski reditelj je insistirao na tome da prikazuje Amerikanku. Ona je influenserka, osnivačica brenda odjeće i aksesoara i i uz to je model.

Djevojka iz Konektikata i Vermonta poznata je već godinama i po svom posjećenom nalogu na društvenim mrežama, svom modelingu i zbog svojih burnih veza sa poznatim muškarcica. Sa Tomijem Plom je od 2022. godine, a prethodno je bila sa pjevačem Morganom Valenom američkim TV licem Tahlerom Kamerunom. Bila je u vezi nekoliko mjeseci i sa glumcem Armijem Hamerom, nagrađivanom glumcu za sporednu ulogu u filmu o nastanku "Fejsbuka" - "Društvena mreža", a poznatom i po sporednoj ulozi u filmu Klinta Istvuda o Džej-Edgar Huveru, u kojem glumi poslovnog i ljubavnog partnera glavnog glumca, Leonarda Di Kaprija.

O njemu su na anonimnim nalozima na društvenim mrežama objavljivane optužbe da je slao djevojkama uznemirujuće poruke, koje su anonimno objavljene:

  • "Ja sam 100 odsto kanibal. Je*ote. Plašim se da priznam. Nikad to ranije nisam priznao. Rasporio sam živu životinju i pojeo joj srce dok je još bila topla"
  • "Hoću da vidim tvoj mozak, tvoju krv, tvoje organe, svaki dio tebe. Definitivno bih to zagrizao, 100 odsto. Iili bih pokušao da imam se*s sa time. Nisam siguran šta. Vjerovatno i jedno i drugo"
  • "Iscrtao bih te, tetovirao, označio, obrijao ti glavu i sačuvao tvoju kosu, isekao bih dio tvoje kože i natjerao te da je skuvaš za mene. Čiji je odnos gospodara i roba u vezi najjači? Pobijedili bismo"
  • "Si*ovao bih te na podu sa nožem usmjerenim ka tebi. Sve drugo bi djelovalo dosadno. Plakala bi i vrištala, a ja bih stajao iznad tebe, osjetio bih se kao Bog. Nikad nisam osjetio takvu moć i intenzitet".


Glumčev advokat se hitno oglasio kada su isplivale ove poruke i naglasio: "Sve interakcije između gospodina Hamera i njegovih bivših partnerki su bile uz obostrani pristanak. O njima je temeljno razgovarano, unapred je bilo sve dogovoreno izneđu partnera i oboje su učestvovali. Priče koje su izašle na društvenim mrežama su smišljene da bi naškodile gospodinu Hameru, ali to ih ne čini istinitim", naglasio je advokat Endrju Bretler.

"Sve to je govorio i meni"

Pejdž Lorens upoznala je glumca kada je imala 22 godine i otkrila je da je od njega saznala "mračne tajne" porodice koja je kroz generacije bila imućna. Njegov pradeda bio je tajkun i zaradio je veliki novac na nafti, a njegovi roditelji bili su jevrejski emigranti iz carske Rusije i vode porijeklo iz Odese, Sevastopolja, preci su mu bili carski generali, ruski glumci, pjevačice... Ta veza nije potrajala, a Pejdž je često govorila o njoj medijima.

"Tu je mnogo zaista mračnih stvari. Osjetila sam se zbunjeno kada mi je odmah saopštavao neke stvari koje nikad ne bih iznijela pred bilo kim. Pričao mi je da je njegov deda bio veoma opasna osoba koja je organizovala se*s-žurke sa pištoljima. Pomislio je da je to strava i čak je bio ponosan na sve to".

Armi je jednom prilikom vodio Lorens u Teksas, da upozna njegovu majku Dru. Radovala se tome, ali kada su stigli u porodični dom posumnjala je da nešto nije u redu. "Njegova majka pričala je o tome da 'đavo' pokušava da 'preotme' Armija i bila je zabrinuta da njen sin ne vjeruje u Boga".

"Pustila nas je da spavamo u spavaćoj sobi zajedno, šalila se da bi trebalo da budemo udaljeni jedno od drugog u krevetu i odmah je počela i da zbija šale sa mnom, sa pitanjima: Da li sam prihvatila Sveti duh? Nikad nisam bila u takvoj hriščanskoj porodici".

Sadašnja djevojka američkog tenisera otkrila je i da u tom periodu glumac nije imao novca i da je ona sve plaćala. Kraj veze nastupio je u trenutku kada nije htjela da pristane na stvari koje joj je nametao.

"Počeo je da izmišlja različita pravila, šta smijem i šta ne smijem, ko smije da dolazi, ko ne smije. Rekao je da niko drugi ne smije u moj krevet, a onda sam počela da se osjećam nesigurno i zaista mi je postalo muka. Postala sam emotivno zavisna od njega, jer nikad ne znaš kakav će se pojaviti - on je zaista jeziva osoba"

Posijle raskida nikad više nije pričala sa njim, a kada je vidjela poruke koje su citirane i u ovom tekstu, ponovo joj se sve vratilo. "Vidjela sam te skrinšotove i stomak me je zabolio. Pomislila sam 'Je*ote', jer je te stvari govorio meni. Čudne stvari, na primjer - hoću da pojedem tvoja rebra. Najstrašnija stvar je da sam ga na neki način voljela, pustila bih ga da uradi bilo šta, jer je imao potpunu kontrolu nadamnom", rekla je Amerikanka.

Glumac se branio, gubio uloge, a supruga je otišla

Izvor: MALPASO PRODUCTIONS - BERNSTEIN, KEITH - Album / Album / Profimedia

"Ne odgovaram na ove gluposti, ali zbog brutalnih napada na mene, ne mogu da mirne savjesti ostavim svoje dijete na četiri mjeseca da bih otišao da snimam film u Dominikanskoj Republici", rekao je glumac u svoju odbranu, za vrijeme braka sa Elizaber Čejmbers, koji je raskinut 2020. godine.

Čejmbers, njegova bivša supruga, objavila je povodom isplivalih poruka saopštenje, u kojem je rekla da se osjeća "šokirano, slomljenog srca i razoreno". "Nisam imala pojma o tome koliko stvari nisam znala.

Podržavam svaku žrtvu napada ili uznemiravanja i apelujem na sve koji su osjetili ovaj bol da traže pomoć".

Istim povodom oglasila se i glumčeva bivša djevojka Kortni Vučeković, izjavom da je glumac njoj rekao da "hoće da joj polomi rebro i isprži ga na roštilju, pa pojede".

Tagovi