Ostali sportovi

Hit scena zlatnih srpskih olimpijaca: Zorana vidjela Damira i Novaka, pa fotošopirala sebe!

Autor Dragan Šutvić

Pošto nije bila sa njima u Parizu, Zorana Arunović je sebe ubacila na fotografiju zlatnih sportista.

Izvor: Instagram/damir_mikec/Printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i tako kompletirao sve najveće trofeje u svom sportu. Proslava je trajala do duboko u noć, a jedan njen dio obavljen je i među srpskom delegacijom u olimpijskom selu, gdje se nalazi većina učesnika ovogodišnjih Olimpijskih igara.

Tamo su nastali legendarni snimci na kojima srpski reprezentativci igraju kolo, a zajedničku fotografiju napravili su Novak Đoković i Damir Mikec, osvajači zlatnih medalja za Srbiju u Parizu. Njih dvojica pozirali su sa odličjima koja su osvojili u prvoj nedjelji Olimpijskih igara, a na fotografiji nema Zorane Arunović koja je već doputovala iz Francuske. Zato je morala da se ubaci!

Nakon što je Mikec objavio fotografiju sa Đokovićem, Zorana je dodala sebe na nju. Tako ispada da su svih troje osvajača zlatne medalje za Srbiju zajedno pozirali, iako je Arunović u tim trenucima bila nekoliko hiljada kilometara udaljena od dešavanja na Olimpijskim igrama u Parizu.

Izvor: Instagram/damir_mikec/Printscreen

"Evo, popravila sam ti ovo, da se ti ne mučiš", napisala je Zorana Arunović, a Damir Mikec je šerovao njenu objavu uz emotikone koji plaču od smijeha. I ova situacija je još jednom pokazala koliko dobro funkcioniše srpski miks, koji je nakon neuspjeha u pojedinačnoj konkurenciji uspio da donese zlatnu medalju u zajedničkom takmičenju. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!