Ostali sportovi

Novak napustio Pariz, ali nije (još) došao u Beograd: Poznato gdje se sada nalazi sa porodicom!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković odlučio je da iz Pariza otputuje u Crnu Goru na odmor.

Izvor: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Novak Đoković napustio je Pariz nakon osvojenog zlata na Olimpijskim igrama u Parizu, međutim nije doputovao u Srbiju. Đoković je stigao u Crnu Goru zajedno sa svojom porodicom, gdje ga već najmlađi navijači opsjedaju i traže fotografije, autograme ili samo da ga pozdrave i čestitaju mu na medalji.

Dolaskom u Crnu Goru, Novak je iznenadio navijače u Srbiji pošto su mnogi očekivali da će na ulicama Beograda podijeliti radost poslije osvajanja toliko željenog odličja za svoju zemlju, međutim i dalje nije isključeno da će se to desiti. Za sada su planovi srpskog tenisera vezani za odmor sa porodicom na primorju, gdje je bio i prije dolaska u Pariz, a nerijetko je isticao i da mu je i tamošnja temperatura pomogla da bude pravi na terenima "Rolan Garosa".

Podsjetimo, Novak Đoković se ranije danas na Instagramu obratio navijačima u Srbiji i objavio je jedno pismo za sve, gdje je želio da se zahvali za bezuslovnu podršku tokom svih ovih godina.

"Nikad nisam mogao da odustanem od sna da osvojim zlatnu medalju kao što ni srpski narod nikada nije odustao od mene. Zajedno vjerovali smo u nemoguće. I dok sam ja možda onaj koji drži medalju, želim da svaki Srbin zna da pripada svakom od nas. Predstavljanje reprezentacije je najveća čast na svijetu. Ova medalja, ovi momenti, ovaj život – ništa ne bi bilo moguće bez vaše bezrezervne podrške. Ovo je zbog vas. Ovo je za vas. Hvala vam. Voli vas, Nole", stoji u pismu Novaka Đokovića koje je objavio dva dana poslije osvajanja zlata u Parizu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!