Ostali sportovi

Maja otrčala Dači u zagrljaj, cijela hala u Parizu plakala: Oproštaj na rođendan, u suzama! (video)

Autor Dragan Šutvić

Pogledajte kako je izgledao trk Maje Ognjenović u zagrljaj svog supruga Danila Ikodinovića koji ju je iznenadio za rođendan.

Izvor: Twitter/bestofmajaog/Screenshot

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović odigrala je posljednji meč u državnom timu. Na 40. rođendan, Maja je povela srpske djevojke protiv Italije, ali jednostavno ništa nije funkcionisalo u igri srpskog tima i protivnice su lako slavile 3:0, okončavši tako srpski san o medalji.

Bilo je puno suza, kako zbog poraza, tako i zbog velike Maje Ognjenović koja se vraćala iz penzije da pomogne Srbiji, međutim presjekla je da će Olimpijske igre u Parizu biti i posljednje takmičenje na kome će igrati. Nažalost, nije se sve završilo onako kako su djevojke zamislile, ostale su bez medalje, a Maju je njena porodica obradovala za rođendan i došla da gleda meč u Parizu. Zato je poslije svega prvo otrčala u zagrljaj svog muža Danila Ikodinovića.


"Svi su došli i zbog mog rođendana, trudila sam se da nemam emociju, nisam htjela da me to omete. Svakako da jeste i teško za prihvatiti, svi moji osim roditelja su bili tu, gledale smo i neki video što su nam se naši javljali pa smo emotivne bile sve dva dana, ogroman naboj, prevelika želja i nije bilo jednostavno ostati priseban", ispričala je ona srpskim medijima.

Pogledajte i fotografije sa meča koji je bio posljednji za selektora Đovanija Gvidetija, bez sumnje najvećeg krivca za daleko lošiji nastup odbojkašica nego što se očekivalo:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!