Ostali sportovi

MMA borac krenuo da prebije navijača: Šampion preskočio ogradu, provokator se zaledio! (Video)

Autor Nebojša Šatara

Nije pametno provocirati MMA šampiona, Merab Dvališvili je to pokazao u Las Vegasu.

Izvor: x/printscreen

Pravi haos izbio je u Las Vegasu gdje se održavao turnir u greplingu, vjerovatno najveći na svijetu. Pobjednik u svakoj težinskoj kategoriji dobija po milion dolara, a kako je grepling osnovao MMA mnogi poznati MMA borci su stigli da gledaju mečeve. Među njima je bio i Gruzijac Merab Dvališvili koji je potpuno izgubio živce! 

Bio je Dvališvili odmah pored kaveza i neko iz publike mu je stalno dobacivao i vrijeđao ga. Brzo je to dosadilo Gruzijcu koji nije želio to da trpi, pa je ekspresno preskočio zaštitne ograde. Probalo je obezbjeđenje da ga zaustavi, ali on se brzo našao pored navijača koji mu je dobacivao. Jedna navijačica koja je sjedila blizu odmah je pobjegla u strahu od toga šta bi se moglo desiti. 

Preplašeni navijač je gledao u Dvališvilija, a onda je poznati MMA borac riješio da ga još više uplaši. Uvhatio ga je za kosu, a onda mu nešto dobacio i pogledao u njega. Na kraju je otišao nazad na svoje mjesto bez većih incidenata. Pogledajte tu situaciju: 

U MMA karijeri on ima 17 pobjeda i četiri poraza, a posljednji put je poražen 2018. godine. Sada je naređao deset pobjeda i savladao je redom Hosea Alda, Petra Jana, Hendrija Sejuda i uskoro će braniti titulu protiv Šona O'Malija u kategoriji do 61 kilograma.

BONUS VIDEO: 

(MONDO)