Ostali sportovi

Zbog Novakovog striptiza nastao šou u Berlinu: Nakon jednog pitanja teniseri vrištali od smijeha

Autor Nebojša Šatara

Bugarski teniser Grigor Dimitrov igra na Lejver kupu, a novinar ga je upitao da li će i publika imati prilike da prisustvuje slučnoj predstavi kao prije nekoliko dana u Sofiji.

Izvor: Youtube/Laver Cup/Screenshot

Grigor Dimitrov nalazi se na Lejver kupu u Berlinu gdje je savladao Alehandra Tabila sa 7:6, 7:6. Prethodno se bugarski teniser pripremao sa Novakom Đokovićem u Sofiji, na humanitarnom egzibicionom turniru. Povodom toga na konferenciji za medije Dimitrov je dobio pitanje koje se odnosilo i na srpskog asa.

Scene iz Sofije brzo su postale viralne, pa je javnost mogla da prati sve detalje - od pjevanja i provoda u klubu do zavodničkog performansa na terenu. Zbog toga je jedan novinar upitao Dimitrova: "Svi smo vidjeli lude fotografije sa vašeg meča sa Novakom, možemo li ovdje da očekujemo sličan šou sa striptizom i svime drugim?"

Pitanje je izazvalo osmijehe svih prisutnih, a Bugarin je šaljivo odgovorio: "Nadao sam se da nećete to da pomenete. Ne znam, pustiću momke da odluče, šta god da žele da uradim. Imao sam sjajno vrijeme sa Novakom" odgovorio je Dimitrov, ali je uskoro dobio i podršku Aleksandra Zvereva: "Slažemo se da budeš go zbog ženskih navijača", dobacio je Nijemac.

Brzo se snašao Dimitov i odgovorio: "Bez majice je u redu". 

Na Lejver kupu se tradicionalno takmiče tim Evrope i tim Svijeta. Evropljane ove godine predstavljaju kapiten Bjorn Borg, potom Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas i Kasper Rud. Svijet nastupa u sastavu Tejlor Fric, Ben Šelton i Frances Tiafoe, Tanasis Kokinakis, Francisko Čerundolo i Alehandro Tabilo

BONUS VIDEO: 

(MONDO)