Ostali sportovi

Udaje se najljepša srpska odbojkašica: Luka zaprosio Milicu, odmah pokazala prsten!

Autor Nebojša Šatara

Bivši košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza oženiće srpsku odbojkašicu Milicu Tasić.

Izvor: Instagram/milicatasic12/printscreen

Ljubav započeta u Beogradu dobija novu epizodu - nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza zaprosio je nekadašnju odbojkašicu istog kluba Milicu Tasić, a jedna od najljepših srpskih sportistkinja odmah je na društvenim mrežama pokazala vjerenički prsten! Luka i Milica već dugo uživaju u ljubavi, pa ovo nije neočekivani iskorak za dvoje uspješnih sportista!

Njihova ljubav počela je dok je Argentinac nosio dres crveno-bijelih, a Milicu Tasić nekoliko puta smo mogli da vidimo na mečevima Zvezde. U tom periodu ona nije igrala za Crvenu zvezdu, već je otišla u inostranstvo i nastavila da razvija karijeru. Ipak, baš je u svom rodnom gradu upoznala Luku, a nedjeljama se pričalo o njihovoj vezi prije nego što je stigla i zvanična potvrda. Pogledajte kako izgleda Milica Tasić:

U međuvremenu je Luka Vildoza napustio redove Crvene zvezde i pojačao Panatinaikos, ali je ljubav opstala. Milica Tasić pratila je Argentinca kroz sezonu u grčkom klubu, bodrila ga i na Fajnal-foru Evrolige, a PAO je tamo stigao do titule evropskog šampiona. Srpska odbojkašica je djelimično ukrala šou jer atraktivnim izgledom privlači pažnju gdje god se pojavi, pa tako i na mečevima u Berlinu.

Ove sezone će Luka Vildoza igrati za Olimpijakos, pošto je promijenio boje u Grčkoj, a Milica Tasić će po prvi put u karijeri igrati u Grčkoj. I ona je tokom ljeta promijenila klub, sada će biti bliže vjereniku, pa je najava svadbe sasvim očekivana. Ovako zajedno izgledaju Milica i Luka:

Bonus video:

(MONDO)