• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Vildoza poveo najljepšu srpsku odbojkašicu na F4 Evrolige!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Argentinski košarkaš Luka Vildoza i srpska odbojkašica Milica Tasić već mjesecima su u vezi.

 milica tasic i luka vildoza na f4 evrolige Izvor: Instagram/paobcgr/printscreen

Košarkaši Panatinaikosa spremni su za Fajnal-for Evrolige koji se narednih dana igra u Berlinu. Dok su u centru pažnje Ergin Ataman i Matijas Lesor, koji su se našli u klinču sa protivničkim navijačima, iz tabora grčkog kluba stižu i daleko prijatnije slike. Panatinaikos je na svom Instagram profilu objavio niz kratkih snimaka igrača koji su stigli u Berlin, a na jednom od njih je i najljepša srpska odbojkašica Milica Tasić.

Djevojka argentinskog košarkaša Luke Vildoze navijaće za bivšeg košarkaša Crvene zvezde i u Njemačkoj, gdje će njen izabranik pokušati da osvoji takmičenje najboljih evropskih klubova. Iako je tokom sezone imao nesuglasice sa Atamanom, Vildoza bi mogao da bude izuzetno bitan igrač tima jer mu se u karijeri često dešavalo da najbolje mečeve odigra baš kada je najvažnije.

U Berlinu će mu sigurno značiti i podrška djevojke Milice Tasić, sa kojom se držao za ruke nakon stizanja u Njemačku. Pogledajte snimak koji je zvanični nalog Panatinaikosa podijelio sa svojim pratiocima. U prvom planu je Argnetinac, ali ga ubrzo zasjeni odmeh jedne od najljepših sportistkinja svijeta:

Luka Vildoza i Milica Tasić zajedno su od finiša prethodne sezone, a upoznali su se dok je on nastupao za Crvenu zvezdu. Svojevremeno je i Milica igrala za crveno-bijele, pre nego što je riješila da odbojkašku karijeru nastavi u inostranstvu. Po informacijama koje su se u javnsoti pojavile prethodnih dana, Luka Vildoza bi naredne sezone ponovo mogao da nosi dres beogradskog kluba, a to bi značilo i povratak zaljubljenog para u glavni grad Srbije.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:04
Luka Vildoza i Milica Tasić posle utakmice
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC