Ostali sportovi

Udala se Šumaherova ćerka! Gala ceremonija na Majorci, otkriveni detalji vjenčanja iz snova!

Autor Dragan Šutvić

Ćerka Mihaela Šumahera stupila u brak sa dugogodišnjim dečkom.

Izvor: Instagram/gina_schumacher/printscreen

Ćerka legendarnog Mihaela Šumahera, po mišljenju mnogih najboljeg vozača u istoriji Formule 1, udala se za svog dugogodišnjeg partnera na gala ceremoniji u Španiji. Na porodičnom imanju, luksuznom kompleksu na Majorci, Đina Šumaher (27) rekla je "da" Jainu Betkeu, svom kolegi iz konjičkog sporta.

Đina i Jain bili su zajedno šest godina prije nego što su se u ljeto 2023. godine vjerili, a godinu dana kasnije odlučili i da naprave svadbu koja je privukla mnogo pažnje svjetskih medija. Porodično imanje Šumaherovih na Majorki prostire se na preko 15.000 kvadratnih metara i ima raskošnu kuću, bazene i dodatne zgrade. Kupila ga je Korina Šumaher 2018. godine, a ranije je bilo u vlasništvu Florentina Pereza, predsjednika Real Madrida.

Zbog toga ne čudi što je sve na svadbi moralo da bude na najvišem mogućem nivou. Angažovana je poznata kuvarica sa zvjezdicom, Makarena de Kastro, koja je stigla sa svojim timom. Njena firma je angažovana za mnoge prestižne događaje, između ostalog jedan takav bilo je venčanje španskog tenisera Rafaeal Nadala.

Inače, Đina i Jain upoznali su se preko konjičkog sporta kojim se oboje bave. Prvo su godinama živjeli u Evropi, a zatim se odselili u SAD, pošto se u Teksasu nalazi porodični ranč na kojem žive njihovi konji. Jain Betke vodi ranč, dok se Đina Šumaher takmiči na najvećim svjetskim nadmetanjima - nastavljajući porodičnu tradiciju jer je svojevremeno i Korina imala uspjeha u ovom sportu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!