Ostali sportovi

Mihael Šumaher se prvi put pojavio u javnosti?

Autor Nebojša Šatara

Mihael Šumaher navodno je bio na vjenčanju svoje ćerke Đine...

Izvor: Profimedia

Mihael Šumaher se navodno pojavio u javnosti prvi put od nesreće na skijanju i svega što ga je zadesilo 2013. godine.

Sada se, prema pisanju njemačkog "Bilda" navodno pojavio na vjenčanju svoje ćerke Đine. Ona se udala za Jaina Betkea na luksuzmnom kompleksu na Majorci.

"Gostima je bilo zabranjeno da prave fotografije na Đininoj svadbi. Porodica nije željela da detalji privatne vile na Majorci procure u javnost", navodi se u tekstu "Bilda" i spominje se da je "velika vjerovatnoća da je i Mihael bio prisutan".

Na vjenčanju je bio Ralf Šumaher sa svojim partnerom Etijenom, pošto je nedavno izazvao buru kada je u javnosti objavio da je gej, pa je razbjesnio i njegovu bivšu ženu Koru.

Izvor: Instagram/gina_schumacher/printscreen

Što se novog bračnog para tiče, Đina i Jain bili su zajedno šest godina prije nego što su se u ljeto 2023. godine vjerili, a godinu dana kasnije odlučili i da naprave svadbu koja je privukla mnogo pažnje svjetskih medija. Porodično imanje Šumaherovih na Majorki prostire se na preko 15.000 kvadratnih metara i ima raskošnu kuću, bazene i dodatne zgrade. Kupila ga je Korina Šumaher 2018. godine, a ranije je bilo u vlasništvu Florentina Pereza, predsjednika Real Madrida.

BONUS VIDEO:

(MONDO)