Ostali sportovi

Srpsku atletičarku pregazio na pješačkom prelazu! Završila u gipsu i kolicima!

Autor Nebojša Šatara

Natalija Grujić se trenutno oporavlja od teških povreda koje je zadobila kada ju je nesavjesni vozač udario na pješačkom prelazu.

Izvor: NatalijaGrujic/instagram

Mlada atletičarka Srbije Natalija Grujić doživjela je tešku povredu pošto ju je na pješačkom prelazu udario nesavjesni vozač. Ova 18-godišnjakina je tom prilikom povrijedila obe noge i to ozbiljno. Završila je u gipsu i kolicima, a sada se povodom svega oglasila Mirjana Stojanović.

Ona trenira Nataliju, a ostala je potpuno u šoku poslije svega što se desilo srpskoj mladoj srednjeprugašici. Ona je otkrila da je Grujićeva pregažena kod atletske dvorane i to uprkos tome što je pravilno prelazila i što je tu prisutan ležeći policajac. 

"Svi me pitaju: 'Šta je sa Natalijom?' Nesavjesni vozač na obilježenom pješačkom prelazu kod atletske dvorane nije stao, već juri i gazi nedužnu djecu. Čak tamo ima i ležeći policajac, ali njemu se žuri. U jednom trenutku neko vam sruši snove, planove, želje, ciljeve i stavi vas u gips. Oporaviće se Natalija, ali tu svaki dan prođe veliki broj djece i treba sve učiniti da ovo bude posljednji slučaj. Brz oporavak, Nato!", zaključila je Mirjana.

Natalija Grujić je članica Crvene zvezde i rođena je 22. marta 2006. godine. Jednom je bila šampionka Srbije na otvorenom, a dva puta na zatvorenom. Trči na 400, 800 i 1.500 metara

(MONDO)

Tagovi