Ostali sportovi

Haos u Kini zbog Novaka: Navijač ga gurnuo, njegova reakcija oduševila sve! (Video)

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković je zaista jedan jedini! Dok bi drugi pravili paniku i bježali sa obezbjeđenjem, on je jedva dočekao da se našali.

Izvor: Reddit/ r/tennis/Printscreen

Novak Đoković muči obezbjeđenje u Kini, ne da im mira! Stigao je u Šangaj gdje igra na turniru na kome ga nije bilo pet godina, a nakon pobjede na startu protiv Amerikanca Aleksa Mikelsena sada čeka duel sa Flavijem Kobolijem ili Stenom Vavrinkom. Dok vrijeme za taj meč ne dođe, on koristi priliku da se druži sa navijačima koji ga u Aziji obožavaju.

Sada smo vidjeli scenu u Šangaju koja je oduševila sve navijače. Novak se pojavio u holu pred okupljenim fanovma koji su imali spremne desetine i stotine loptica, majica, papira, postera za potpis najvećeg ikada, a kada su ga vidjeli u hodniku odmah su krenuli da uzbuđeno navijaju. 

Obezbeđenje u Kini je strogo i nije željelo da se diže buka kako se ne bi skupilo još navijača željnih Novakve pažnje, slike i autoograma, ali Novak nije htio ni da čuje za to! Dok je radnik obezbjeđenja smirivao publiku, Đoković je napravio pravi haos kada je pozvao sve navijače da budu što glasniji! Pogledajte tu situaciju: 

Na kraju je Novak proveo mnogo vremena i apsolutno svakome je izašao u susret. Ne samo to, već smo vidjeli da ga je neko iz publike u jednom trenutku odgurnuo, to je najbolji teniser ikada prihvatio sa osmijehom i kao šalu. Nije ni čudo što ga u Kini obožavaju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!