Ostali sportovi

Đoković se poklonio navijačima, pa poručio: Stižem u Beograd

Autor Mladen Šolak

Lijep 33. rođendan najboljeg tenisera na svijetu.

http://be.mondo.rs/api/ImagesData/GetOriginalImageById?imageID=881366×tamp=1590172983276
Izvor: Twitter/DjokerNole

Novak Đoković uživa u petak na svoj rođendan, povodom kojeg ste na MONDU mogli da pročitate tačno 33 razloga zbog kojih je on najveći teniser u istoriji.

Dok trenira u Španiji, Nole je kraj terena ugledao grupu navijača koji su mu na španskom otpjevali rođendansku pjesmicu i očigledno ga dirnuli, što je i pokazao.

Kada je ugledao i čuo one koji mu pjevaju. Novak im se poklonio. Pogledajte.

"Hvala vam na lijepim rođendanskim željama. Mnogo hvala svima!", napisao je on na društvenoj mreži "Twitter".

U isto vrijeme, Novak je poslao i važnu vijest, jer je potvrdio da će učestvovati na seriji regionalnih turnira u Beogradu, Zadru, Crnoj Gori i Banjaluci. Pročitajte ko će sve igrati na tim događajima i u kom sistemu.

"Ponosan sam jer zvanično mogi da podijelim vest da je #adriatour biti održan širom Balkana od 13. juna do 5. juna, počev od turnira u Beogradu. Veoma sam zahvalan jer ovo možemo da igramo i da podržimo humanitarne projekte širom regiona", napisao je Đoković na društvenoj mreži.

Dakle, Novak za nekoliko nedjelja napušta svoju bazu u Španiji i vraća se u rodni grad, gdje će igrati prve mečeve od izbijanja pandemije virusa korona.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.