• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković dolazi u Banjaluku, a onda ide u Sarajevo na meč sa Džumhurom

Autor mondo.ba

Prvi reket svijeta Novak Đoković biće gost Banjaluke 3/4. jula, a dan kasnije će odigrati meč sa najboljim teniserom Bosne i Hercegovine Damirom Džumhurom u Sarajevu.

 Adria-Tour-u-Beogradu-Djokovic-dovodi-Tima-Dimitrova-Troickog-i-ostale-prenosi-na-Sportklubu Izvor: Guliver, Quinn Rooney/Getty Images AsiaPac

"Najbolji teniser svijeta Novak Đoković okupio je vrhunske asove bijelog sporta koji će da se predstave publici na regionalnom 'Adria Tour' događaju od 13. juna do 5. jula", navodi se u saopštenju poslatom medijima u petak i dodaje:

"U organizaciji našeg šampiona, 'Adria Tour' će biti održan u gradovima širom Balkana, a prvi turnir kreće iz Beograda, na terenima TC Novak (13/14. jun), da bi se potom preselio u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banjaluku (3/4. jul). Uz to, planiran je i odlazak u Sarajevo, u nedjelju, 5. jula gdje će Novak i Damir Džumhur da odigraju egzibicioni meč".

Možda će vas zanimati

"U organizaciji našeg šampiona, 'Adria Tour' će biti održan u gradovima širom Balkana, a prvi turnir kreće iz Beograda, na terenima TC Novak (13/14. jun), da bi se potom preselio u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banja Luku (3/4. jul). Uz to, planiran je i odlazak u Sarajevo, u nedelju, 5. jula gde će Novak i Damir Džumhur da odigraju egzibicioni meč".

Izvor: FENA/Vehid Begunić

Teniski savez Republike Srpske takođe je potvrdio da će Đoković uskoro biti gost grada na Vrbasu.

"Sa velikim zadovoljstvom Vas obavještavamo da je najbolji svjetski teniser Novak Đoković potvrdio dolazak u Banjaluku koji će se realizovati 3. ili 4. jula", saopšteno je iz TSRS.

Predsjednik TSRS Draško Milinović ne krije zadovoljstvo činjenicom da će jedna ovakva manifestacija biti održana u Banjaluci, ali napominje da treba da se uloži mnogo napora kako bi ovaj teniski spektakl protekao u najboljem mogućem redu.

"Trenutno se nalazim u Beogradu i u intenzivnoj sam komunikaciji sa predsjednikom Teniskog saveza Srbije i svim ljudima koji su uključeni u organizaciju jednog ovakvog teniskog spektakla. Puno je tu detalja koje treba da prostudiramo do početka jula, kako bi sve bilo spremno za najveći teniski događaj koji je Banjaluka ikad organizovala. Ono što mogu da kažem u ime Teniskog saveza Republike Srpske, ali i Teniskog kluba Mladost, koji je određen za domaćina ovog spektakla, jeste da ćemo zaista učiniti sve što je u našoj moći da budemo dobri domaćini, da uradimo sve što je propisano. Vjerujem da će ovaj događaj, uz podršku naših institucija, biti prava teniska i sportska poslastica za sve one koji vole sport, ali i cijene rad našeg najvećeg sportiste Novaka Đokovića. Svi smo oduševljeni što imamo priliku da ugostimo jednu takvu veličinu, a javnost će na vrijeme biti obaviještena o svim detaljima organizacije jednog ovakvog događaja, uključujući i prodaju ulaznica. Naravno, za sve one koji ne budu mogli da prisustvuju ovom događaju, biće obezbijeđen TV prenos", rekao je prvi čovjek Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Super

Evo prilike da se malo srede tribine u parku i izgradi barem jos i na sjevernoj strani, da se nabavi malo moderniji semafor

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC