Horoskop

Ako imate ljubavnih problema: Astrolozi otkrivaju kako će zvijezde uticati na veze

Autor Vesna Kerkez

Za sve koji su se pitali gdje ide njihova veza, ova nedjelja donijeće odgovore na sva pitanja!

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Ovog četvrtka, 10. juna, jedini mlad Mjesec u Blizancima donijeće nam pomračenje Sunca koje će sve promijeniti!

Svaka odluka koja vas je mučila, a koju ste posmatrali kao "ili-ili" stvar, odjednom se u junu pretvara u veliko "da, da za sve". Pomračenje nam osvjetljava ono što do tada nismo vidjeli, i naročito će uticati na one koji trenutno nisu u vezi i razmišljaju da li da je započnu.

Veze koje su tek na početku imaju vremena do 18. decembra, kada će se pun Mjesec u Blizancima pojaviti i definitivno razriješiti sve dileme. Ali tokom ovog perioda u junu, morate biti hrabri i započeti odnose samo na osnovu vjerovanja da će sve biti baš kako bi trebalo. Inače, možete da propustite nešto što će vam promijeniti život!

Mars ulazi u Lava u petak, 11. juna što znači da će vas preplaviti požuda i želja za intimnošću.

Lav je i znak energije, velikodušnosti i izobilja, pa ovaj period iskoristite da započnete nove projekte, pomognete drugima koji se ne snalaze ili imaju probleme, i omogućite im da zablistaju kao što ćete vi blistati u ovom periodu!

Mars u Lavu donosi nam i kreativnost, želju da stvaramo, pa će mnogi upravo u narednim danima osetiti želju da započnu nešto novo, naprave veliku promenu na poslu, ali i privatnom životu.

Kada je ljubav u pitanju, Mars u Lavu neće vam "dozvoliti" da ponavljate iste greške. Niko ne može stalno da radi istu stvar, a očekuje različite rezultate. U ovom periodu otkrićete da ste spremni da rizikujete, da idete preko svojih granica i istražite do sada neistražene teritorije u ljubavi. 

Merkur će biti retrogradan sve do 22. juna, pa budite oprezni kada su u pitanju posao i finansije, jer je moguće da će vas "zaslijepiti". Tri puta mjerite, jednom sijecite, i očekuje vas veliki uspjeh.

Sunce u Blizancima susreće se sa Neptunom ovog vikenda, i tada bi svi znaci trebalo da se pripaze osoba koje mnogo pričaju, a ništa ne rade.

(MONDO)