Dnevni horoskop

Ovan danas u ljubavnom konfliktu, Vodolije da se ne povlače...

Autor Vesna Kerkez

Pročitajte dnevni horoskop za 7. oktobar 2022. godine!

Izvor: Shutterstock/Hakim Graphy

OVAN

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2022. godine vam predviđa potrebu za razumijevanjem. Imate osjećaj da niko ne shvata kako se osjećate, zbog čega se zatvarate u sebe. Pronađite neki hobi ili vrijeme provedite sa dragom osobom van grada. U ljubavi su moguće razmirice.

BIK

Danas ste lijepo raspoloženi, vaša energija može da utiče i na poslovne ciljeve. Vaš optimizam isplatiće se višestruko, očekujte krajem dana novčani dobitak. Ukoliko vam se po glavi vrzma "zabranjena" osoba, pozovite je na kafu i recite sve što želite!

BLIZANCI

Željni ste promjene i danas je idealan dan se pokrenete po tom pitanju. Potražite novi posao, obnovite kontakt sa ljudima sa kojima ste nekada radili i prilike će same doći! Obratite pažnju na svoj ton u vezi, partner danas može pogrešno da vas shvati.

RAK

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2022. godine je u znaku neočekivanih vijesti. Može vam stići od člana porodice ili najboljeg prijatelja, a to će vas natjerati da razmislite u kom smjeru želite da ide. Sreća je na strani slobodnih Rakova, smiješi se neki novi i zanimljivi flert.

LAV

Danas izbjegavajte potpisivanje bilo kakvih ugovora. Opterećuju vas misli o uspjehu, a sve što treba da uradite, jeste da nastavite da se trudite i obavljate sve kao i do sada. Strpite se kada je cilj u pitanju i ne dozvolite da stres utiče na vaše zdravlje.

DJEVICA

Tolika briga oko sitnica može potpuno da vam uništi dan. Naporni ste ljudima sa kojima sarađujete, pa obratite pažnju na to kome se povjeravate. Očekujte poziv od osobe suprotnog pola koju uporno pokušavate da zaboravite.

VAGA

Mislite da su vam sve lađe potonule, a ovo je samo jedna velika prekretnica. Ukoliko ste odlučili da date otkaz ili ste ga dobili, stiže nova prilika. Bićete zahvalni starijoj muškoj osobi, a danas vas očekuje lijepo poznanstvo.

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2022. godine vam predviđa konačno ostvarenje onoga što ste čekali! Vašu iskrenost su prepoznali nadređeni i ponudiće vam opciju koja bi znatno poboljšala vašu finansijsku situaciju. Savjet je da ne trošite mnogo, u ljubavi sve ide kako treba.

STRIJELAC

Loše vijesti mogu da poremete današnji dan, ali ne očajavajte. Partner će vam pružiti veliki podršku, cijenite vrijeme koje provodite sa njim. Možda vas iznenadi jednim gestom, pa ne bi bilo loše da se potrudite i uzvratite istom mjerom.

JARAC

Muči vas neka tajna koju dugo znate, pa niste sigurni kako da postupite. Poslušajte svoju intuciju, nepogrešiva je i tako ćete dobiti rješenje problema. Zapali ste za oko osobi iz bliskog okruženja, možda se smiješi nova ljubav.

VODOLIJA

Ne bježite od obaveza, odgovornosti i zadataka. Sada je idealno da "date gas" kada je posao u pitanju, privlačite ponudu iz inostranstva koju ne biste odbili. Dopustite partneru da vam kaže iskreno mišljenje, niste uvek u pravu.

RIBE

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2022. godine vam predviđa iscrpljenost, umor, zasićenje. Danas se posvetite sebi, opuštanju u bilo kom smislu, priroda je idealno rješenje. Partner želi da pređete na viši nivo, ali čini se da nemate iste ciljeve.

(MONDO)