3. oktobar

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2024: Jarčevima se danas svi dive, Ribama potreban predah

Autor Vesna Kerkez

Pročitajte dnevni horoskop za 3. oktobar 2024. godine!

Izvor: Shutterstock/MR.RAWIN TANPIN

Evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2024. godine vam najavljuje da ćete imati veliki izazov na poslu, jer ste zaboravili nešto važno da uradite. Međutim, možda još uvijek nije kasno, ako uspijete dobro da se organizujete i zatražite pomoć od nekog od kolega. Partner jedva čeka vikend, kako biste zajedno mogli da se opustite.

BIK

Vaš dnevni horoskop kaže da ste pod stresom, jer je pred vama neka velika promjena. Možda je u pitanju selidba ili nešto slično, ali svakako vam misli lete na sve strane i nikako ne uspijevate da se fokusirate na ono što je važno. Moguća je prehlada, pa budite oprezni pri odabiru garderobe ako ne želite da do kraja nedjelje budete "nikakvi".

BLIZANCI

Danas vam stiže novčani dobitak, i to kada mu se najmanje nadate, a najpotrebniji vam je! Imaćete priliku da kupite nešto sebi, što dugo želite ali se niste usuđivali da napravite veći trošak zbog kućnog budžeta. U ljubavi, bićete iznenađeni odlukom partnera vezanom za neku promjenu u vašem životu.

RAK

Ovo je trenutak da prioritizujete svoju sreću i blagostanje! Nekoliko nedjelja ste naporno radili i sada ubirate plodove svog uspjeha. Neke stvari vam se čine malim, ali budite ponosni što ste ih ostvarili, i zakažite proslavu sa prijateljima!

LAV

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2024. godine savjetuje vas da pokušate da pronađete balans između poslovnog i privatnog života. Jedna od te dvije stvari ispašta, što vas opterećuje a ne umijete da pronađete izlaz. Starija osoba iz vaše okoline biće ključna za savjet koji će riješiti vaš problem.

DJEVICA

Ovih dana sve vam se dešava prebrzo, kao da su svi planovi, projekti i prilike "spakovani" u premalo sati, i teško vam je da sve ispratite. Najprije sebi napravite spisak i iskoristite priliku da odredite - šta će vas od svega toga učiniti najsrećnijim i ispuniti vaše srce? Ako niste u vezi, očekujte poruku od osobe s kojom ste započeli flert, ali niste još uvijek sigurni da li možete da joj verujete. 

VAGA

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2024. godine kaže da ukoliko niste u vezi, trebalo bi da posjetite neko mesto na kakva obično ne idete i ostvarićete zanimljivo poznanstvo. Duboki, interesantni razgovor sa ljudima koji nisu deo vaše uobičajene sredine će vas inspirisati, a možda otvoriti i priliku za nešto više od prijateljstva. Nekoj osobi iz vaše porodice potrebna je pomoć, a stidi se da vam to prizna.

ŠKORPIJA

Današnji savjet koji vam zvijezde daju je da kažete "da" novim prilikama koje vam se otvaraju! Jedna od njih ne djeluje kao nešto što bi vas na prvu loptu privuklo, ali upravo je to ono što vam treba. Ljubavna situacija vam je stabilna, partner vam se umiljava ovih dana. 

STRIJELAC

Stagnirate li u ljubavi? Horoskop kaže da neće još dugo biti tako! Kosmički vjetrovi duvaju u vašem pravcu, i već do kraja nedjelje očekujte veliku promjenu na ljubavnom planu. Kada je zdravlje u pitanju, pripazite na zglobove ako se bavite fizičkom aktivnošću. 

JARAC

Danas ste na poslu oličenje samopouzdanja, znanja i vještine - svi će vam se diviti! Najvažnija je vaša stabilnost i čvrst stav u svakoj teškoj situaciji. Potrudite se da vas primijete i moguće je i unapređenje, a ovo lijepo samopouzdanje držaće vas nekoliko dana. 

VODOLIJA

Ovaj period u vašem životu je kao da se nalazite u radionici. Pažljivo oblikujete i brusite neki dio svog života, kojem je potrebna popravka i želite da mu ulijete novi sjaj. Malo truda i strpljenja će napraviti odlične rezultate. Ljubav vam trenutno nije u fokusu, ali partner se osjeća pomalo usamljeno i melanholično.

RIBE

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2024. godine poručuje da vam je potreban predah, i iako inače niste veliki ljubitelj odmora tokom jeseni, zvijezde vam poručuju da je kucnuo čas da sebi pružite malo mira i tišine. Isplanirajte produženi vikend s partnerom, potrebno vam je da neke situacije u životu vidite iz novog ugla, a za to je neophodno da se odmaknete. Zdravlje vam je dobro, pripazite da ne unosite previše teške hrane.

(MONDO)