5. oktobar

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav

Autor Vesna Kerkez

Pročitajte dnevni horoskop za 5. oktobar 2024. godine!

Izvor: Shutterstock/MR.RAWIN TANPIN

Evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024. godine vam savjetuje da pokušate danas da izbjegnete stresne situacije, nije vam dobar dan za pretjerane emocije. Osjetljiviji ste nego inače i moguće je da ćete planuti čak i na one koji to ne zaslužuju. Nešto vam nedostaje u ljubavi, ali kao da ne možete u potpunosti da shvatite šta je to. 

BIK

Vaš dnevni horoskop kaže da je uspjeh na poslu zagarantovan samo ako se fokusirate na male korake koje je potrebno napraviti, da bi se ostvario neki veliki cilj. Nemojte odjednom da pokušate sve, jer nećete uspeti da izgurate stvari do kraja. U ljubavi, svjesni ste da ne zavisi sve od vas, ali biste nekada željeli da je tako i danas je takav dan. 

BLIZANCI

Ako niste u vezi, ljubavni horoskop vam nije baš povoljan, nije dobar period za nova poznanstva iz perspektive dugoročnosti. Ali ako ne želite ništa više od zabavnog, neobaveznog flerta - samo naprijed! Samo nemojte da pustite drugu osobu da se predugo nada da će između vas biti nešto više.

RAK

Dobar je dan za nove početke i projekte, čak i za istraživanje nečeg novog čime biste mogli da se bavite, ili nekog hobija. Kreativni ste i ispunjeni energijom, najmanje biste se bavili poslom! Pokušajte da uradite šta morate, a potom se prepustite idejama koje su vas preplavile. Partner primjećuje da ste pomalo odsutni, ali mu je to zabavno, vidi da pucate od energije!

LAV

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024. godine najavljuje da vam je polje posla i uspijeha danas odlično, ako ste planirali važan razgovor ili sastanak, najbolje je da bude odmah ujutru! Ljubavni horoskop vam najavljuje neočekivani poziv u avanturu. Zdravlje vam je dobro, moguća je migrena krajem dana.

DJEVICA

Današnji horoskop u znaku je vaše želje za nečim novim. Novi posao, nova interesovanja, čak i nova romansa, sve vas to ispunjava željom da napravite korake ka svom novom "ja"! Budite ponosni što ste to osvestili i što imate hrabrosti da promenite sve što vam se ne dopada. Zdravlje vam je odlično! 

VAGA

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024. godine kaže da ste romantični i sanjarite o nekoj osobi sa kojom ste nekada imali flert, ili više od toga. Pazite na poslu jer vam nije dobar dan za važne projekte! Neka osoba iz vašeg kruga prijatelja misli da samo vi možete da joj pomognete sa nekim problemom. Idite na piće i saslušajte, vaš savjet biće dragocen!

ŠKORPIJA

Na poslu očekujte dan pun izazova, kao da ste juče otišli kući i danas zatekli potpuno drugačiju situaciju. Pazite se ljudi koji nemaju dobre namjere, i odavno ste toga svjesni ali ste uspijevali da ih izbjegavate do sada. U ljubavi vam nedostaje strasti i "varnica"! 

STRIJELAC

Danas ste pomalo rasijani i zaboravni, naročito prepodne, pa ako možete odložite važne sastanke za kasnije tokom dana. Ovaj iznenadni gubitak fokusa i energije izazvan je nekom situacijom u ljubavnom životu, koju ne možete da izbacite iz glave. Ako se dogodila sa aktuelnim partnerom, odmah je riješite, ali ako mislite o nekoj osobi iz prošlosti, zapitajte se otkud vam se sada vratilo to sjećanje. 

JARAC

Pred vama su danas izazovi, ali ćete uz malo mašte uspeti da se izborite sa svakim od njih! Partner vas je nečim razočarao, nije bilo u pitanju djelo već nešto što je izgovorio, i pomalo ste nesigurni u dalje korake kako biste to riješili. Posavjetujte se sa prijateljem koji vas uvijek razumije. Zdravlje vam je solidno, ali ne pretjerujte sa brzom hranom. 

VODOLIJA

Pokušajte da gledate na stvari realno i da ne stvarate iluzije. To je ono što će vam pomoći da postignete uspjeh i da se nosite sa nagomilanim poslovima. Danas nisu isključeni prijedlozi za novi posao ili dugoročnu saradnju sa ljudima o kojima ste ranije čuli mnogo dobrih stvari. Posvetite više vremena partneru. Čuvajte se povreda.

RIBE

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024. godine najavljuje da dobijate neočekivanu ponudu, dan vam je u znaku novih prilika i promjena! U poslu je to pravac koji ste priželjkivali, ali u ljubavi, moguće je da je nešto na šta niste još uvijek spremni. Uvijek budite iskreni i recite i šta želite, i šta nikako ne želite. Mogući su problemi sa koljenima.

(MONDO)