Horoskop

Znak koji astrolozi zovu "Bogom Zodijaka": Najmoćniji, ima najjaču mentalnu snagu i srećni ste ako vas voli

Autor Vesna Kerkez

Astrologija otkriva koji znak horoskopa je najmoćniji.

Izvor: Shutterstock/New Africa

Škorpija je deveti znak zodijaka, rođen između 23. oktobra i 21. novembra. Pod vladavinom Plutona, boga zagrobnog života i Marsa, boga rata, Škorpija je "najmračniji i najmoćniji znak", prema astrolozima.

"San Škorpije je da ima potpunu kontrolu i da bude gospodar svega", objašnjava astrolog Tara Benet. Ovako bismo ukratko mogli da definišemo ovaj znak horoskopa, koji je primjer snage i odlučnosti.

Škorpija je posebna jer dobro kontroliše sopstvene emocije, ali takođe ima talenat da razumije i manipuliše drugima. Uvijek će vidjeti svoj cilj, ali je nevjerovatno strastvena u ljubavi i spremna je da se odrekne svega zarad osobe koju voli. Ova kombinacija osobina čini ovaj znak potpuno jedinstvenim!

Kontrola emocija - Škorpijino tajno oružje

Škorpije su vodeni znaci, što znači da su izuzetno povezane sa svojim emocijama. Ipak, za razliku od drugih vodenih znakova, kao što su Rak ili Ribe, Škorpije imaju jedinstvenu sposobnost da kontrolišu svoje emocije na precizan i disciplinovan način. Ova posebna karakteristika im daje izuzetnu moć u odnosima, u karijeri i u ličnom životu. Od emotivnog intenziteta mogu u trenu da pređu u apsolutnu smirenost, što ih čini nepredvidivim, ali i nevjerovatno snažnim sa psihološke tačke gledišta.

Ona je najhrabrija od svih znakova

Škorpija je zaštitnički nastrojena i želi da zaštiti svoje voljene. Ako osjeti i najmanji problem, učiniće sve što je u njenoj moći da zaštiti svoje najmilije. Njena sposobnost da prevaziđe prepreke i izazove je bez premca. "Ne kažu za džabe - ako vam treba neko da vam pomogne da 'sakrijete tijelo', Škorpija je vaša osoba", kaže astrolog Tara Benet.

Škorpija voli da ima kontrolu

Još jedan razlog zašto se Škorpija smatra najjačim znakom je njena mentalna snaga. Škorpija je majstor strategije i manipulacije, ima duboko razumijevanje ljudskih motiva i slabosti. Rođeni u ovom znaku horoskopa mogu da čitaju ljude sa nevjerovatnom jasnoćom i mogu da predvide njihove pokrete, što im daje prednost u gotovo svakoj situaciji. U nekim slučajevima, oni mogu da koriste ljude da dobiju ono što žele.

"Oni su ljudi koji upravljaju 'marionetama', manipulišu ljudima da zadovolje njihove želje i rade iz sjenke da bi im se želje ostvarile", kaže Benet.

Zaljubljena Škorpija - odanost je nepokolebljiva

Škorpija može da bude odličan partner zbog svoje strasti i odanosti. Međutim, može da postane opsjednuta kontrolom i ljubomorna, ali stvari se mijenjaju kada zaista voli. Jednom kada vjeruje osobi, njena odanost postaje nepokolebljiva. Spremna je da ode na kraj svijeta da zaštiti svoje najmilije.

Mali pikantan detalj otkriva astrolog: Škorpija je veoma dobra u spavaćoj sobi. Tara Benet, kao i drugi astrolozi, nazivaju je "se*sualnim Bogom Zodijaka". Ako ikada poželite da istražite novu fantaziju ili ulogu, Škorpija će biti otvorena da pokuša bilo šta. Dakle, ako ste rođeni u znaku Škorpije ili imate blisku osobu rođenu u ovom znaku, smatrajte da ste srećni.

Škorpija je sila prirode i može apsolutno svakoga da inspiriše!

(MONDO)