Svijet

Naoružani muškarac ispred kuće predsjednika Amerike (FOTO)

Autor Vesna Kerkez

Ispred porodične kuće predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefa Bajdena je danas protestovao naoružani muškarac.

Izvor: Youtube/Famous Luxury/The Independent/Printscreen

Ispred porodične kuće predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefa Bajdena u Vilmingtonu u Delavaru je danas protestovao naoružani muškarac, piše "Dejli Mejl". Nosio je narandžasti zaštitni prsluk i plakat na kojem su bile napisane uvrede na račun predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.

Umesto slova "s", bio je znak dolara. Imao je i vatreno oružje za pojasom, a navodi se da su ga tajne službe pratile sve vrijeme.

On je nosio natpis na kojem je na jednom strani pisalo "Bajdenovi su kriminalci, 20 granata?! Gde je laptop? 10 % za velikog momka", dok je na drugoj strani pisalo "Džo ima pseudonime?! Robert L. Peters, Robin Vare, JRN Vare". Muškarac je prošao pored grupe novinara koja je zadužena da pokriva predsjednika i krenuo je putem ka kući predsjednika, dok ga je u stopu pratilo vozilo tajne službe.

Predsjednik Džozef Bajden je u petak stigao u Vilmington i vraća se u Bijelu kuću u nedjelju popodne. Nakon toga ide u Njujork da bi prisustvovao Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

(MONDO)