Politika

Opet skup i kontra-skup u Banjaluci: Opozicija u parku, Dodik u blizini

Autor mondo.ba

Sutra će na u Parku "Mladen Stojanović" biti održan skup opozicije dok su istovremeno udruženja veterana najavila skup na parkingu u blizini, kojem će prisustvovati i Milorad Dodik.

Izvor: MONDO/ Vedran Ševčuk

Nakon što su poslanici opozicije iz Narodne skupštine Republike Srpske za sutra najavili protest u parku "Mladen Stojanović", nedaleko od njih, u isto vrijeme, trebalo bi se da se okupe i veterani odbrambeno-otadžbinskog rata, objavljeno je danas.

Agencija Srna je objavila da će na parking prostoru kod restorana "Lanako" u 18 časova biti održan skup pod nazivom "Za Republiku Srpsku" u organizaciji više udruženja veterana odbrambeno-otadžbinskog rata.

Možda će vas zanimati

Povodom ove najave oglasio se i portparol SNSD-a Radovan Kovačević koji je uz podršku izjavio da će skupu prisustvovati i srpski član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Poslanici Draško Stanivuković (PDP), Jelena Trivić (PDP) i Nebojša Vukanović (SDS) juče su podnijeli zahtjev za održavanje protesta u banjalučkom parku zbog dešavanja u NSRS i fizičkog napada ministra Dragana Lukača na poslanika Stanivukovića.

Evo kako je to izgledalo: