• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet skup i kontra-skup u Banjaluci: Opozicija u parku, Dodik u blizini

Autor mondo.ba

Sutra će na u Parku "Mladen Stojanović" biti održan skup opozicije dok su istovremeno udruženja veterana najavila skup na parkingu u blizini, kojem će prisustvovati i Milorad Dodik.

 Kod banjalučkog parka najavljen i skup "Za Republiku Srpsku" Izvor: MONDO/ Vedran Ševčuk

Nakon što su poslanici opozicije iz Narodne skupštine Republike Srpske za sutra najavili protest u parku "Mladen Stojanović", nedaleko od njih, u isto vrijeme, trebalo bi se da se okupe i veterani odbrambeno-otadžbinskog rata, objavljeno je danas.

Agencija Srna je objavila da će na parking prostoru kod restorana "Lanako" u 18 časova biti održan skup pod nazivom "Za Republiku Srpsku" u organizaciji više udruženja veterana odbrambeno-otadžbinskog rata.

Možda će vas zanimati

Povodom ove najave oglasio se i portparol SNSD-a Radovan Kovačević koji je uz podršku izjavio da će skupu prisustvovati i srpski član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Poslanici Draško Stanivuković (PDP), Jelena Trivić (PDP) i Nebojša Vukanović (SDS) juče su podnijeli zahtjev za održavanje protesta u banjalučkom parku zbog dešavanja u NSRS i fizičkog napada ministra Dragana Lukača na poslanika Stanivukovića.

Podsjećamo, 14. maja 2016. godine opozicija je održala veliki miting u parku ''Mladen Stojanović'' dok je vlast, odnosno SNSD organizovala tzv. ''kontra-skup'' na Trgu Krajine u centru Banjaluke.

Evo kako je to izgledalo:

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hz

Živjela Republika Srpska i srpski narod.Ostali kako hoće.

Leainar

Jesu to oni veterani sa onim vukotićem na čelu,koji se bavio politikom pa kad nije uspio daj sad malo budem veteran. Ne znam ko politizuje borce i ta udruzenja, ovaj moj kod kuće znam sigurno da nije za milu. Kako sad može skup do skupa, sad me baš zanima šta će sutra biti, pa se vidimo u parku.

Vječna

Uvijek Za Republiku Srpsku!!!

S.u.c

@Vječna dodik sigurno nije stvorio RS, a još manje je čuva

Naravno

Samo skup ZA Republiku Srpsku. Nato i drugi skupovi isfrustriranih likova stalnim izbornim porazima ne zanimaju ovaj grad

MONDO REPORTAŽE