Politika

Dejan Kojić, zajednički kandidat SDS-a i PDP-a za načelnika opštine Laktaši

Autori mondo.ba saopštenje

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da bi opština Laktaši trebala biti mnogo razvijena nego što je sada jer ona u dovoljnoj mjeri i ne koristi sve one benefite i resurse koje ima.

Izvor: SDS

"Imamo odličnog kandidata /za načelnika opštine/ Dejana Kojića koji je mlad, perspektivan i sposoban i koji ima velike šanse da pobijedi i da mnogo toga pruži ovoj lokalnoj zajednici", rekao je Šarović tokom boravka u Laktašima, gdje je predstavljen zajednički kandidat SDS-a i PDP-a za načelnika ove lokalne zajednice.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović je, uz izraženo očekivanje u pobjedu opozicije u Laktašima na narednim izborima, naveo da su Laktaši opština koja ima poseban značaj "i u kojoj je najslađe pobijediti".

"Zajedničkim snagama SDS i PDP i svi slobodnomisleći građani Laktaša, a vidim da je sve više onih koji se ne boje, izborićemo se za pobjedu i utabati stazu za izbore 2022. koji će pokazati da li Republika Srpska ide stranputicom ili putem razvoja, budućnosti i slobode", naveo je Borenović.

Zajednički kandidat SDS-a i PDP-a za načelnika opštine Laktaši Dejan Kojić ocijenio je da ova opština "ide krupnim koracima unazad".

"U Laktaše niti se šta ulaže, niti se šta radi već deset godina. SDS u ovu borbu ulazi potpuno spreman. Ovo je bitka za povjerenje naroda, za pravedniji sistem koji će cijeniti znanje, sposobnost i kvalitet svakog pojedinca", naglasio je Kojić.

Poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Srpske Željko Babić, koji je iz Laktaša, poručio je da je čast da za načelnika opštine ova stranka može da ponudi univerzitetskog profesora, kao što je Kojić.