Kultura

Banjaluka: Humanitarni nastup "Sirotanovića" za Sašu Filipovića

Autor Vesna Kerkez

Članovi AKT Alija Sirotanović pozivaju vas na humanitarni nastup u Studentskom pozorištu u Banjaluci, u srijedu, 15. juna.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Iza nas je najuspješnija sezona u kojoj smo se ponovo sastali pojačani još jednim članom (članicom), gotovo sve predstave su bile rasprodate i, što je najbitnije, o mnogim važnim temama smo prvi progovarali. Ponekad i jedini. Taman smo mislili zatvoriti sezonu ali je pomoć našem sugrađaninu ipak preča, kažu Sirotanovići.

Zato su odlučili da nastupaju i u junu i da sav prihod od prodatih ulaznica doniraju našem sugrađaninu Saši Filipoviću, kome treba pomoć da bi mogao da nastavi liječenje tumora na mozgu, sa kojim se bori od 2018. godine.

Do sada je imao tri operacije, te zračenje i hemoterapije, čiji uspjeh zavisi od njegovog imuniteta. Zbog toga mu je potrebna velika količina lijekova i suplemenata koji su poprilično skupi.

"Dođite na još jednu partiju neodoljivo neukusnog humora Sirotanovića i pružite podršku Saši u Studentskom pozorištu, u srijedu, 15. juna u 20:45. Ulaznica košta 6 KM", poručuju.

(MONDO)