Ljubav

Test od dvije sekunde OTKRIVA KO JE ZA BRAK: Postavite samo jedno pitanje

Autor Teodora Boškovski

Pogledajte kako Janin test od 2 sekundi otkriva da li muškarac materijal za brak.

Izvor: Instagram/jana_hocking/Printscreen

Stručnjakinja za veze Jana Huking smislila je jednostavan test od dve sekunde koji će vam pomoći da odlučite da li je vaš partner "materijal za brak". Kako ona tvrdi, test primjenuje nakon nekoliko izlaženja, otprilike nakon tri mjeseca. 

"Dobro pogledam muškarca i zamislim se kako stojim u vjenčanici spremna da izađem pred oltar", započela je Jana.

"Tad sebi postavim pitanje: 'Kad vidim tog čovjeka, šta osećam? Da li sam uzbuđena i ne mogu da verujem svojoj sreći da je taj muškarac moj budući bračni partner? Ili pomislim 'ah, dobar je čovek i imaću s njim lijep i dobar život", nastavila je dalje.

Stručnjakinja za veze, objasnila je da ako odaberete prvo, taj muškarac je za vas i trebate da ostanete s njim. Međutim, ako više naginjete ovom drugom odgovoru, onda je najbolje reći zbogom.

"Druga opcija ne nudi izvanrednu ljubav, ona nudi sigurnu ljubav", objasnila je. Prošlog mjeseca otkrila je i znakove za alarm na aplikacijama za upoznavanje na koje žene treba da obrate pažnju. 

"Ako nakon par izlaska s tim muškarcem kojeg ste upoznale preko aplikacije vidite da je obrisao svoj profil na toj aplikaciji, to znači da postoji potencijal za nepoželjno ponašanje", rekla je.

Još jedan loš znak je ako objavljuje samo fotografije donjeg dijela tijela ili iz daljine. Jana tvrdi da ako muškarci dijele snimke koje zapravo ne otkrivaju njihov identitet, to obično znači da nešto skrivaju, poput činjenice da su u braku. Takođe, oni s misterioznim fotografijama će često da dogovore sastanak s vama, a onda da se ne pojave, piše The Sun. 

(MONDO)

Tagovi