Showtime

Zbog lošeg vremena: Odgođen koncert Partibrejkersa i Rundeka & Ekipe

Autor Dragana Božić

Zbog najavljenog lošeg vremena koje uključuje kišu i niske temperature koncert koji je najavljen za subotu, 17. septembar na Kastelu u Banjaluci je odgođen.

Izvor: czzs

"Do danas smo čekali da konačno odlučimo da li održavamo koncert u nadi da će se vrijeme proljepšati, međutim nema izgleda da će doći do razvedravanja. Nažalost, sve dvorane i zatvoreni prostori u Banjaluci u subotu su zauzeti, tako da koncert odgađamo za oktobar ili novembar, a novi datum i mjesto održavanja koncerta saopštićemo čim dobijemo potvrdu za novi termin od muzičara", saopštili su u Centru za zaštitu životne sredine koji je organizator ovog koncerta.

Koncert “Sloboda rijekama” za očuvanje rijeka Balkana organizuje Centar za životnu sredinu u okviru regionalne kampanje Sačuvajmo plavo srce Evrope koju su pokrenule evropske organizacije EuroNatur i Riverwatch, u saradnji sa lokalnim partnerima na Balkanu, a u BiH je koordiniše Centar za životnu sredinu.

Podsjećamo, koncert Partibrejkersa i Darka Rundeka & Ekipe je trebao biti održan još prošle godine, kada je odgođen zbog epidemiološke situacije.