Showtime

Dino Merlin pred Beograđanima, na koncert stigla i Dragana Mirković (FOTO, VIDEO)

Autor Vesna Kerkez

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda naših prostora, Dragana Mirković stigla je na koncert Dina Merlina koji po treći put nastupa u Štark areni u Beogradu.

Izvor: ATA / M.M.

Dragana Mirković je bila odlično raspoložena i osmijeh nije skidala sa lica kada je u crvenom autu stigla na koncert Dina Merlina. Iako su se mnogi ponadali da ce biti specijalna gošća, istaknuta umjetnica je na spektakl dosla da uživa i da se opusti.

Za tu priliku Dragana je bila obučena u crno od glave do pete, a nosila je pantalone od šljokica. Dugu crnu kosu je nosila puštenu, dok se od nakita opredijelila za efektne viseće minduše. 

Na koncert je došla i Ivana Banfić koja sa Merlinom ima hit duet "Godinama".  Dino Merlin je uspio u rekordno kratkom periodu da rasproda četiri Štark arene. Večeras, 21. novembra, održava treći po redu koncert u beogradskoj Areni, a porukom koju je poslao na početku, ganuo je publiku.

"Nemam više puno želja, moja želja je da moji unuci sa vašom djecom odrastaju i žive u miru",rekao je poslije treće numere. Nakon što je ove riječi izgovorio pred oko 20.000 ljudi, publika ga je pozdravila aplauzom i velikim vriskom. 

 BONUS VIDEO:

(MONDO)